Проект завершився, а курси комп"ютерної грамотності в Станіславській бібліотеці тривають

29 жовтня 2020 року офіційно завершився проект «Соціокультурний простір для громади»,  який виконувався випускницею Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Нагадаємо, що в рамках даного проекту на базі Станіславської сільської бібліотеки впродовж вересня та жовтня 2020р. проводилося навчання комп’ютерній грамотності людей поважного віку та малозахищених жителів громади. 29 жовтня ще одна група завершила своє навчання і отримала сертифікати. Учасники та учасниці навчилися найголовнішому - знаходити сайт Станіславської ОТГ, де можуть отримати дуже багато достовірної інформації про життя громади та ознайомитися з відповідними офіційними документами ради та виконавчого комітету. 

Незважаючи на документальне завершення проекту, він продовжує працювати й надалі - вже розпочато набір слухачів та слухачок на уроки комп’ютерної грамотності в листопаді. 

В результаті проекту маємо підключений інтернет в  Станіславській сільській бібліотеці, придбане обладнання (три ноутбука та мишки), проведено деякі роботи із встановлення пандусу і головне - десятки вдячних випускників та випускниць курсів комп’ютерної грамотності, які отримали можливість влитися в інформаційне життя громади. 

Реалізація проекту стала можливою лише завдяки спільним зусиллям – працівників сільської ради, працівниці бібліотеки, громадської організації «Білозерський центр регіонального розвитку» та донорів проекту - Українського жіночого фонду в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».    

Ольга Завещана



Дописати коментар

0 Коментарі