"КРИЛА" готують вуличний майданчик для активностей

 24 квітня 2021р. на подвір'ї креативного простору "КРИЛА" відбувся суботник з благоустрою території та підготовки місця під вуличний майданчик для активностей в теплу пору року. Активісти та члени громадської організації "Білозерський центр регіонального розвитку" зібралися разом, щоб навести лад після зими. 





Про плани активістів щодо облаштування вуличного майданчика розповідає Елла Петренко, ініціаторка проекту «Адаптація до карантинних умов креативного простору для молоді Білозерської ОТГ», який підтримала Британська Рада в Україні: 

«У березні минулого року, на базі нашої громадської організації, було створено креативний простір для молоді, в якому проводилися культурно-освітні та інформаційні заходи. Однак, згідно із карантинними нормами, приміщення простору не може вміщувати більше 5 осіб і це призвело до призупинення його стаціонарної діяльності та перехід на роботу з малими групами, а також онлайн-режим. Проект передбачає облаштування вуличного простору для зустрічей із молоддю на відкритому повітрі в теплий період року, щоб створити учасникам заходів безпечні умови перебування. Таким чином культурне дозвілля зможе провести більша кількість людей. В рамках проекту ми оголошували конкурс малюнків-графіті серед місцевих художників для подальшого нанесення зображення на стіну будівлі. Крім того, у планах – організація суботників із облаштування території майбутнього вуличного простору для молоді. Урочисте відкриття плануємо на початок червня (якщо, звісно, нічого не завадить)».

Допомогти з художнім оформленням вуличного простору приїхав художник Максим Кільдеров з м.Нова Каховка: 




Дописати коментар

0 Коментарі