Літні канікули в «КРИЛАх»

                                

Літо – це найулюбленіша пора дітей та дорослих! Діти не ходять до школи, а батьки – від неї відпочивають! Але кожен хоче запам’ятати «своє літо» та провести його цікаво, корисно та активно. Тому білозерська молодь цього літа зависала в «КРИЛАх». Перегляд фільмів, настільні ігри, участь у вікторинах та еко навчанні – все це стало невід’ємною частиною звичайного літнього дня активного підлітка.

Літо почалося із святкування Дня захисту дітей – підлітки разом переглянули фільм “Домашні ігри”. Історія про дівчину-футболістку неабияк вразила юних глядачів. Головна героїня взяла на себе батьківські обов’язки щодо своїх менших братика та сестрички. Підлітки їй співчували і раділи, коли дізналися, що дівчина все ж таки повернулася у «великий футбол». Після фільму діти взяли участь у цікавій онлайн- вікторині про права дітей та отримали солодкі призи.

Неабияку популярність серед молоді Білозерської громади здобули настільні ігри. Щотижня бажаючі пограти зустрічались у креативному просторі, аби «спробувати» ту чи іншу гру разом з друзями чи знайомими. Найулюбленішими стали – «Мафія», «Діксіт», «Шпіон», «Уно», «Ерудит», «Монополія». Діти проявляли всю свою кмітливість, розум, неординарність та креативність, аби вийти переможцями.

                           

Завдяки Тамарі Ковальчук, еко активістці з Дніпровського, липень в «КРИЛАх» пройшов під гаслом захисту довкілля. Тамара стала засновницею цікавого еко-курсу для підлітків 10-15 років. Навчання включало декілька модулів, під час яких учасники розвивали власні еко звички та ставали більш дружніми до природи. На них чекала купа цікавих відеороликів, презентацій, опитувань та тестувань, інтерактивних завдань, а також наприкінці курсу було влаштовано практичне завдання, що показало, наскільки добре підлітки засвоїли вивчений матеріал.   
                            
Що ж, літо 2021 для друзів креативного простору було дійсно спекотним! Можна впевнено сказати, що «КРИЛА» стали цікавим місцем для дітей та молоді, де можна поспілкуватись із друзями або познайомитись з новими, отримати цікаві знання та навички, провести свій вільний час незабутньо та з користю. Тож слідкуйте за анонсами заходів на сайті простору www.creative-bilozerka.blogspot.com та фейсбук-сторінці www.facebook.com/CreativeBilozerka , адже на вас чекає не менш захоплююча програма молодіжного дозвілля восени та взимку!

Нагадуємо, що всі заходи були проведені в рамках проекту соціальної дії Британської ради в Україні «Клуб активних підлітків: від знань до дії». Креативний простір «КРИЛА» був створений громадською організацією «Білозерський центр регіонального розвитку» у співпраці з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради.

Катерина Оксенюк

Дописати коментар

0 Коментарі