Старшокласники Білозерської громади можуть отримати фітнес годинники за перемогу в Quiz-батлах

ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» в рамках європейської глобальної програми ‘’Meet and Code’’ запрошує учнів та учениць 10 шкіл Білозерської ОТ Г взяти участь у крутезній онлайн-події «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ»

 Мета Meet and Code – показати дітям і молоді віком від 8 до 24 років світ програмування та інформаційних технологій, як із допомогою програмування можна втілити найсміливіші творчі ідеї та як ІТ працюють і впливають на повсякденне життя.

 Онлайн-подія «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ» - це онлайн вікторина для учнів 9-11 класів 10 шкіл Білозерської СТГ, яка включатиме три раунди або три батли)). Перший та другий раунди відбудуться 9 та 16 жовтня та матимуть елементарний та середній рівень завдань  у сфері ІТ для учасників.  У кожному з двох батлів буде визначено по три переможці, які змагатимуться за першість у третьому фінальному турі 23 жовтня, де завдання будуть складнішими, ніж у попередніх.  

Бажаючі взяти участь заповнюють реєстраційну форму , після чого кількість учасників буде поділена навпіл: перша половина охочих змагатиметься у першому раунді 9 жовтня, а друга - в другому 16 жовтня.

На переможців (І-ІІІ місця) чекають крутезні призи - фітнес годинники.


Зверніть Увагу! Онлайн-подія «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ» проходитиме на платформі Zoom, а онлайн батл - на сайті Kahoot.It. Тому для участі потрібно мати два гаджети (можна смартфони, ноутбуки, планшети), один з яких матиме Zoom, а інший - для входу на платформу Kahoot.It

 Участь у заході безкоштовна, але з обов'язковою реєстрацією.  Також учасники та учасниці заходів мають пройти невеличке онлайн опитування "до" та "після" заходу, посилання на які ми надішлемо вже після реєстрації.

 Захід: Quiz –батл  

Дата та час: 9, 16 та 23 жовтня, 16.00-18.00

Спікери: Олександр Василенко , вчитель інформатики Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я.Печерського, Катерина Оксенюк та Елла Петренко, організатори заходу

Учасники: учні 9-11 класів 10 навчальних закладів Білозерської громади Херсонської області.

 Онлайн-подія «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ» проводиться громадською організацією "Білозерський центр регіонального розвитку" спільно з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради у межах ініціативи Meet and Code, що фінансується SAP та Федеральним міністерством внутрішніх справ Німечиини. В Україні Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH.

Дописати коментар

0 Коментарі