У Білозерці пройшов перший раунд молодіжної Quiz- битви на знання ІТ

 


У Білозерці учні та учениці трьох шкіл Білозерської громади взяли участь в молодіжних Quiz – битвах на зання ІТ.

Так, 9 жовтня старшокласники Дніпровської та Білозерських шкіл №1 Та № 3 зустрілися на Quiz-батлі, щоб перевірити свої знання з програмування та позмагатися за перемогу. На жаль, не всі відібрані учасники першого раунду змогли взяти участь: хтось не зміг підключитись до платформи Zoom, у когось був слабкий інтернет. Ці чинники  є дуже важливими для змагання та перемоги.  Із 14 відібраних, тільки 10 підлітків змогли взяти участь у батлі.


Слід зазначити, що в першому раунді був збережений гендерний баланс: 5 хлопців та 5 дівчат. Це свідчить про те, що сфера ІТ є популярною не тільки серед чоловіків, а й набирає обертів серед жінок.

Quiz-батл проходив у вигляді онлайн-вікторини на сайті Kahoott та дуже сподобався учасникам. Завдання  не були занадто важкими, але вимагали уваги та зосередженості.  Зі слів гравців та гравчинь – онлайн -вікторина їм «зайшла» на ура: сподобалася атмосфера, цікаві завдання, запитання з різних тем, було достатньо часу для відповідей.

Переможцями першого раунду стали: І місце - Кравчук Роман, учень Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я. Печерського, ІІ місце – Ігор Григор’єв, учень Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я. Печерського та ІІІ місце зайняла Тамара Ковальчук, учениця Дніпровського ЗПЗСО.

16 жовтня відбудеться другий раунд молодіжного Quiz-батлу на знання ІТ, у якому візьмуть участь учні та учениці  Томинобалківської, Надеждівської та Велетенської шкіл. Все цікаве попереду. Адже 23 жовтня зустрінуться переможці перших двох раундів, щоб змагатись за першість та отримати цінні призи – фітнес годинники.

Нагадуємо, що Молодіжний Quiz-батл відбувся в рамках онлайн-події «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ», що проводиться громадською організацією "Білозерський центр регіонального розвитку" спільно з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради у межах ініціативи Meet and Code, що фінансується SAP та Федеральним міністерством внутрішніх справ Німечиини. В Україні Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH.

 

Дописати коментар

0 Коментарі