У Білозерці відбувся фінальний раунд Quiz-битви на знання ІТ

 

23 жовтня у Білозерці пройшов фінальний батл на зання ІТ, в якому взяли участь 6 переможців попередніх двох раундів. Тож до фінального туру дійшли найрозумніші та найспритніші:  3 дівчини та 3 хлопці. Гендерний баланс був витриманий на сто відсотків.))

Учасники та учасниці дуже хвилювалися, адже на кону були не тільки цінні призи, а й власне усвідомлення рівня своєї підготовки, на що кожен з них здатен.  Слід зазначити, що всі гравці онлайн  батлу добре готувалися, мали високий рівень знань, гідно представили свою школу. Але, як виявилося, що успіх в онлайн - вікторині це не тільки знання учасників, а й швидкісний інтернет та «независаючі» гаджети. Прикро, що останнє завадило одній з учасниць брати участь у батлі на рівних умовах.

Хочемо подякувати Людмилі Квадріціус, вчителю інформатики Станіславської школи ім. К.Я. Голобородька та  Олександру Василенко, вчителю інформатики Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я. Печерського за гарно складені питання для фінального раунду.


Отже, переможцями фінального раунду «Молодіжної Quizz-битви на знання ІТ» стали:

І місце - Кравчук Роман, учень 11-го класу Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я. Печерського. Роман надав 15 правильних відповідей із 20.

ІІ місце посіла Марко Тамара, учениця 9-го класу Томинобалкіського ЗПЗСО. Тамара відповіла правильно на 11 питань та вразила всіх своєю обізнаністю у програмуванні. Адже, погодьтесь, той факт, що дев’ятикласниця обійшла  учнів 10 та 11 класів говорить про її розум, підготовку, цілеспрямованість та бажання досягнути поставленої мети.

ІІІ місце зайняв Григор’єв Ігор, учень 11-го класу Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я. Печерського. Ігор дав 10 правильних відповідей із 20 можливих.

На переможців Молодіжного Quizz- батлу чекать цінні подарунки – 3 фітнес годинники. Всі інші учасники отримають сертифікати, що засвідчують їхню участь у заході.

Молодіжний Quiz-батл відбувся в рамках онлайн-події «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ», що проводиться громадською організацією "Білозерський центр регіонального розвитку" спільно з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради у межах ініціативи Meet and Code, що фінансується SAP та Федеральним міністерством внутрішніх справ Німечиини. В Україні Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH.

Дописати коментар

0 Коментарі