Психологічна підтримка для жінок: розклад онлайн-зустрічей на травень



Війна виснажує нас фізично та психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні пережити надзвичайно складно. У цей непростий час варто підтримувати себе, рідних та близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне. У цьому вам можуть допомогти наші фахівці в рамках проекту "Жінка для жінки в окупованих територіях", який реалізується ГО "Центр соціального партнерства "Перспектива"" за підтримки Українського Жіночого Фонду.

Щовівторка та щоп'ятниці дівчат та жінок запрошуємо приєднатися до жіночого кола та провести час з користю для себе: поділитися досвідом, опрацювати свої психологічні проблеми, поспілкуватися, опанувати нові вправи та техніки для збереження психіки в умовах стресу. 

До вашої уваги анонс запланованих занять (розклад може доповнюватися та корегуватися, про що буде повідомлено додатково): 

29.04.2022, 16:00 Корміленко Інна "Перестань сумніватися у власних поступках. З тобою все в порядку. Як приймати складні рішення" 
Під час зустрічі Інна поділиться з вами технікою, яка назавжди позбавить вас важких коливань. Ви перестанете сумніватися у власних поступках, навчитеся домовлятися із собою, зрозумієте, що у вас усе в порядку, і навчитеся методиці прийняття складних рішеннь.
Усім зареєстрованим учасницям на телефон прийде повідомлення з посиланням на зум.

04.05.2022, 17:00 Корміленко Інна «Питання адаптації в різних умовах. Що допоможе і де взяти ресурс?» 
Про реєстрацію буде повідомлено пізніше.

06.05.2022, 17:00 Корміленко Інна «Ресурси самопідтримки, саморегуляції та взаємопідтримки жінки в тяжкому та болісному полі. Складаємо свій посібничок» 
Про реєстрацію буде повідомлено пізніше.

11.05. 2022, 17.00 Корміленко Інна «Сенс є. Як не втратити надію під час війни» 
Про реєстрацію буде повідомлено пізніше.

14.05.2022, 17:00 Корміленко Інна. "Тілесні переживання під час війни. Слухай, що каже "тіло", воно не бреше» 
Про реєстрацію буде повідомлено пізніше.

18.05.2022, 17:00 Корміленко Інна. "Творчість, як засіб пережити важкі часи"
Про реєстрацію буде повідомлено пізніше.

Дописати коментар

0 Коментарі