Догляд за волоссям разом з майстром-перукарем Четверяковим Денисом


“Подобаються мені дуже наші зустрічі у Жіночому клубі #ЩасливаЯ. Отак 30 років мила голову, а тут дізналась, що після маски для волосся слід наносити і кондиціонер. Завдяки нашому професійному експерту Денису Четверякову змогла правильно спланувати догляд за волоссям, щоб воно виглядало на всі 100%. А ще дізналась про те, що диметикони і силікони - це не машини з фільму "Трансформери", а речовини, які роблять маску чи кондиціонер більш ефективними”

Так про нашу традиційну зустріч написала одна з учасниць. 🙏 А ми від себе лише трошки додамо. Кожна з учасниць змогла обрати шампунь відповідно до типу шкіри голови та дізнались, що є корисними речовинами, а що просто маркетинговими ходами.

Кожна з жінок на зустрічі мала змогу поставити каверзне питання Денису та отримала фахову відповідь. Адже Денис має величезний досвід в індустрії краси. Він співпрацював з ведучими каналу 1+1, а саме Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Переміг у номінації craft artistWellaTrendvisionaward 2021 та працював з Дар'єю Чупріною на Ukrainian fashion week 19/20. Ми дізнались, що волосся буває пористе або щільне. Наш експерт жартує, що якщо кінці волосся мертві, то до бабки не ходи, а йди до перукаря💇

А щоб волосся залишалося гарним і блискучим Денис радить:

1. Використовуйте маски і тримайте їх на волоссі не менше 20 хвилин;
2. Закріпіть все кондиціонером;
3. Нанесіть спреї, що не змиваються і термозахист
4. Вже після всього сушіть волосся феном - з мокрим лягати спати суворо заборонено.
А використовувати плойки, випрямлювачі, стайлери варто лише на свята, аби не нашкодити красі та здоров’ю своїх пасм.

Загалом зустріч вийшла змістовною, цікавою з нотками гумору. Ми всі чекаємо на зустрічі офлайн в нашій рідній Білозерці, але намагаємось не втрачати час, а дізнаватись корисну інформацію та тримати контакт один з одним не дивлячись на кілометри між нами. Долучайтесь до наших наступних заходів та підписуйтесь на сторінку Креативного простору “Крила”.

А запис зустрічі з Денисом Четверяковим дивіться на ютуб каналі Білозерський центр регіонального розвитку: 



🟣Зустріч відбулася в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.


Дописати коментар

0 Коментарі