Майбутні ІТ-шники вивчали мову програмування Python та готували фундамент для подальшої кар’єри




🧑‍💻У суботу 15 жовтня близько 20 майбутніх ІТ-ішників зібрались на майстер-клас з програмування від Meet And Code та ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Діти та дорослі розпочали вивчення мови Python чи розширили свої знання про неї, ще ближче наблизившись до амбітної цілі - стати професійними розробниками.

👨‍💼На початку заходу спікер Ростислав Маханько @rostik.makhanko, уродженець с.Надеждівка Білозерської громади та Mobile Engineer у Wix.com, поділився власним досвідом вивчення програмування, розповів про основні поняття відомі кожному розробникові, про історію мови Python, необхідні інструменти, які треба встановити на комп’ютер, щоб писати та запускати код.

💻Наступні півтори години були присвячені найзахопливішій частині, а саме - практиці написання власних програм. Крок за кроком учасники знайомилися з новою темою зі світу програмування та закріплювали набуті знання написанням коду. За короткий час майбутні програмісти освоїли такі теми як введення та виведення даних, змінні та їх типи, математичні операції та обчислення виразів, рядки та символи, списки та методи - що вже є міцним фундаментом для подальшого навчання та кар’єри.

😲Ми були вражені розумом наших дітей, які чудово впоралися з вікториною перед заходом, ставили влучні питання та давали корисні поради в ході зустрічі. Відчуваємо, що на наступний рік хтось з них може стати юним спікером та поділиться власним досвідом програмування.😍 Напевно, це буде один з переможців першого етапу нашого змагання.

🥳Вітаємо нашу найрозумнішу шістку!

🥇1 місце - Ян (13 років) та Родіон (14 років)
🥈2 місце - Поліна (13 років)
🥉3 місце - Анастасія (15 років)
🏅4 місце - Давид (12 років)
🏅5 місце - Ксенія (13 років)

💪Інші учасники не засмутились таким результатам, а кинулись виконувати домашнє завдання з програмування. Хлопці та дівчата, дякуємо за вашу енергію!

🗣️Організатор майстер-класу Ростислав також зазначив: “Така зацікавленість та жага до знань від учасників надають віру у світле майбутнє, спонукають всіма силами допомагати охочим досягати успіху в ІТ сфері!”
🙏Дякуємо, Ростиславе! Чекаємо від тебе крутих розробок та нових майстер-класів! А всіх інших запрошуємо на наступну зустріч, яка відбудеться 29 жовтня о 18.00 і у вас ще є всі шанси вскочити в останній потяг.

👉Мерщій реєструйся - https://forms.gle/kCqaFGRdaHzRHHW98

👇Відео запис вебінару вже на нашому каналі 👇


🟣Захід реалізується в рамках ініціативи Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐒𝐨𝐮𝐩 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞 та 𝐇𝐚𝐮𝐬 𝐝𝐞𝐬 𝐒𝐭𝐢𝐟𝐭𝐞𝐧𝐬 𝐠𝐆𝐦𝐛𝐇 за фінансової підтримки SAP та Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини

@gurt.org.ua @MeetAndCode @SAP4Good @TechSoupEurope @Stifter_helfen
#meetandcode #sap4good #codeEU #GURT4Code #meetandcode2022 #SAP4Good #CodeWeek


Дописати коментар

0 Коментарі