Навіщо потрібне резюме? Консультує профорієнтаторка Інна Корміленко





✔Щоб заявити про себе на ринку праці.
✔Щоб зробити відгук на обрану посаду.
✔Щоб наочно побачити свою професійну цінність.
✔Щоб знайти свою ідеальну роботу.

👍 Всі варіанти правильні. І навіть якщо ви не шукаєте зараз нове місце працевлаштування, все одно зробіть собі резюме. Періодично замислюйтесь про свої досягнення у роботі, візуалізуйте свої вміння, розкладіть по полицях компетенції. Це ніби погляд на себе зі сторони, підсумок виконаних завдань та набутих навичок.

📄 Якщо ви вважаєте, що знаєте себе досконало і не плануєте змінювати роботу, то резюме допоможе вам знайти свою впевненість та віру у власні сили. А це, ой, як потрібно у кризовий воєнний час.

💁‍♀️Ну, що? Наважились підготувати цей надважливий документ? То дивіться мотивуюче відео від нашої Інни Корміленко, профорієнтаторки, психологині та тренерки жіночого клубу #ЩасливаЯ. Тут ви знайдете прості поради - з чого почати, які слова використовувати, на що звернути увагу чи в кого просити рекомендації.
 



Ітак почнемо!

Багато людей роблять в резюме ставку на свій професійний досвід, але резюме - це документ, який містить короткі, структуровані, правдиві відомості про ваші професійні успіхи і досягнення. Резюме - це той документ, який надасть вам роботу, але це квиток, який пропустить вас на співбесіду.

Яка мета резюме?

✔Привернути увагу роботодавця.
✔Справити сприятливе враження.
✔Спонукати запросити вас на співбесіду.


Що необхідно додати в резюме?
✔Особисту історію успіху.
✔Фотокартка від професійного фотографа.
✔Зазначайте бренди, з якими співпрацювали.
✔Використовуйте числові показники результатів своєї праці.
✔Використовуйте правильні дієслова.
✔Додайте рекомендації від керівника, колеги чи клієнта.


А ще реєструйтесь на безкоштовну консультацію та почніть шлях до роботи мрії.
Коротка реєстрація тут - https://cutt.ly/4LsRN0E

🟣 Матеріал підготовлено спеціально для проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.



Дописати коментар

0 Коментарі