Ліки для жителів 4 громад від фонду “Разом для України”

Різдвяні дива трапляються! І цьому маємо підтвердження.

Саме на Різдво, 25 грудня, доїхали 165 коробок гуманітарної допомоги від “Разом для України” для КНП “Білозерський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

А також дивом можна назвати знайомство нашої організації з фондом “Разом для України”. Тісний світ і білозерці завжди знайдуть один одного, щоб підтримати односельців :) Ми вдячні білозерцю Юрію Іваненку за рекомендацію нашої організації, а Дмитру Кавуну - за довіру та співпрацю! В результаті такої багатосторонньої взаємодії жителі Білозерщини отримали життєво необхідні ліки, а медики розхідні матеріали для надання допомоги.




Ми вдячні головному лікарю КНП “Білозерський центр первинної медико-санітарної допомоги” Чорі Ірині Василівні за співпрацю та координацію цієї допомоги, яка буде розподілена між 9 амбулаторіями-дільницями в 4 громадах - Білозерській, Станіславській, Чорнобаївській та Дар’ївській. Ці амбулаторії обслуговують близько 40 тисяч пацієнтів.

165 коробок гуманітарної допомоги для амбулаторій - це антисептики, рукавички та системи крапельниць, перев'язувальні набори та халати, щитки для обличчя та бинти, пульсоксиметри та шприци, медичні маски та набори для зняття швів. А ще це життєво необхідні ліки - ібупрофен, атропін, ліки від гіпертензії, парацетамол, післяопікові ліки, метформіни для діабетиків, антибіотики, спазмалгон, спазмолітики для кишківника, диклофенак, аспірин.

Від імені медиків та пацієнтів дякуємо благодійному фонду “Разом для України” за підтримку! Разом до Перемоги!

#razomforukraine #razomgrants #razomgrassroots #разомдляукраїни #разомгранти



Дописати коментар

0 Коментарі