Присвятіть вечір виготовленню святкового декору - розповідає Ірина Ткаченко-Галецька

 


Цієї п'ятниці відбувся атмосферний майстер-клас з експерткою Жіночого клубу #ЩасливаЯ Іриною Ткаченко-Галецькою.

Говорили про те, чи святкувати різдвяні свята, чи відмовитись від святкування на підтримку наших бійців ЗСУ, але разом зійшлись на тому, що для дітей важливо підтримувати традиції, які мали вдома. Ми, дорослі, можемо створювати чарівні моменти та дитячі приємності навіть у дні війни, тим більше, що для цього не потрібно витрачати багато грошей та зусиль.

Ірина показала як з найпростіших матеріалів можна гарно прикрасити ялинку та виготовити декоративних янголів, паперові сніжинки та атмосферні підсвічники, які врятують не лише у період відключення світла, а й додадуть радості. Ці прості прикраси створять атмосферу домашнього затишку та тепла.
 
А ще більше настрою можна отримати, якщо зібратися родиною за виготовленням поробок - ви налагодите емоційне спілкування з дітьми через спільну творчу діяльність.Покажіть приклад малечі, як творчо підійти до новорічного декору, якщо немає змоги на придбання дорогих ялинкових прикрас. Ці моменти діти пам'ятатимуть все життя.

Переглядайте майстер-клас на нашому ютуб-каналі, діліться фото ваших робіт та процесом їх виготовлення.



Зустріч відбулася в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation



Дописати коментар

0 Коментарі