Нехай ваші бажання збуваються саме так, як ви їх задумували. Кілька порад від жіночого клубу #ЩасливаЯ

 


В житті є тільки дві специфічні трагедії: одна – коли не отримуєш того, чого хочеш, а друга – коли отримуєш. Як показав цей складний рік, бажання мають особливість здійснюватись, але не таким чином як ми планували. Безліч знайомих та ми впевнились у цьому на своєму прикладі.

Хтось планував переїхати, змінити роботу, розійтись, хтось хотів побачити інші міста, планував відпочити за кордоном і таке інше. І коли через кляту війну більшість цього справдилось, всі як один заволати: «Не таким чином! Це те, що бажали, але не так!».

То, що виходить, загадувати бажання шкідливо?! Звісно ні. Щоб отримати від життя те, чого хочеш, необхідно в першу чергу визначити, а чого ж ти хочеш. І по-друге, правильно загадати бажання, щоб Всесвіт його почув та виконав таким чином, як це і планувалось.


Ми звикли загадувати бажання у Новорічну ніч. І треба обов’язково втиснути всі свої бажання у ту швидкоплинну єдину хвилину. Ми поспіхом шепочемо подумки безліч безформених бажань, а потім жаліємось що щось не справдилось, чи справдилось не таким чином. Зараз буде важливий секрет, який переверне ваш світ - часу на бажання значно більше. З першого по десяте січня Всесвіт відкритий, так би мовити, на прийом. Тому, час на формування, осмислення та спокійне загадування у вас є.

У цей період необхідно обрати зручний час, відповідний позитивний настрій та спокійно загадати власні бажання. Дуже рекомендуємо записати їх на папері. Записати, скласти та забути про них до наступного Нового року. Ви будете здивовані у наступному році, коли виявиться що більшість бажань дійсно справдилося. Це може стати цікавою сімейною традицією, до якої можна залучити навіть дітей. Коли мине час, читати дитячі бажання справжнє задоволення.

Як буде проходити процес формулювання бажань - особиста справа кожного. Тут вже як вашій душі завгодно. Поради різняться від медитацій з аромапаличками до спалювання клаптику паперу з бажаннями. Це все про ваш особистий комфорт та силу віри у певні ритуали. Проте, для безпосереднього формулювання самого бажання потрібно дотримуватися низки правил. Їх небагато, але вони дуже важливі.

Один з головних секретів загадування бажання – всі свої мрії потрібно озвучувати в теперішньому або майбутньому часі. Запам’ятайте, ніякого минулого. Тільки вперед, тільки майбутнє. Наприклад: «я вступаю в університет», «я купую квартиру», «я знайшов свою половинку».

Друге правило: формулювання повинне бути точним і детальним. Як показав цей рік, нюанси - важливі. Якою саме ціною буде досягнуто ваше бажання. Можна швидко схуднути, але при цьому нашкодити здоров'ю. Або змінити роботу, але зі скандалом.

Сформулюйте правильно: "я стану стрункою через 4 місяці за допомогою комфортного методу схуднення" або "я перейду на хорошу роботу без сварок і конфліктів".

Слова з яких ми складаємо бажання мають величезне значення. Потрібно пам’ятати, при загадуванні заборонено використовувати у формулюванні заперечення - ніяких часток "не". Всесвіт губить ці зловісні частки і замість «хочу більше НЕ хворіти» ми можемо отримати протилежний результат. Тому, частки «не/ні» - це табу. Обов’язково слідкуйте за своїми словами, уникайте також висловів як: «не дивлячись ні на що», «що б там не було», і тому подібні. Бажання не повинно мати ціну за своє виконання, особливо таке високе.

І найважливіше - вірити в здійснення свого бажання і робити все, що від вас залежить. Потрібно не просто загадати бажання і чекати його здійснення, а й планувати, прагнути та рухатися до своєї мрії. Всесвіт допомагає рішучим. Чим сміливіші мрії і бажання, тим солодше відчуття при їх здійсненні. У тих, хто загадує бажання неможливо забрати майбутнє. І від правильності цих бажання, залежить яким це майбутнє буде. Те, у що ви вірите і чого очікуєте всією душею і всім серцем, обов’язково відбудеться.

Команда експертів жіночого клубу #ЩасливаЯ

Матеріал підготовлено спеціально для проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Упорядкувала Шевченко Олександра

Дописати коментар

0 Коментарі