Дітворі Білозерщині - маленькі приємності від Фонду Віктора Пінчука!


Ви, мабуть, знаєте, що наша команда долучилася до благодійної акції Вікторії Матвійчук "Я Святий Миколай для дітей Білозерщини" і в результаті 500 діток отримали солодощі. Але ви точно не в курсі, що у нас був ще інший план - додати до солодощів набір засобів необхідної гігієни для малечі. І ми шукали для цього можливості.

До новорічних свят ми трохи не встигли, але своєї мети все ж таки досягли! Нашу ідею підтримав Фонд Віктора Пінчука "Соціальна ініціатива", за що ми дуже вдячні! Для 300 діток це велика радість, а для нашої команди - дуже почесна та відповідальна місія. І розпочали ми її зі звільнених сіл Чорнобаївської громади.

Завітали до Посад-Покровського та Благодатного. Села зазнали різного ступеню пошкодження. Попри нелюдські умови проживання - відсутність світла, води, газу - люди повертаються додому. Повертаються, аби відбудовувати своє життя з руїн. Повертаються й сім'ї з дітьми. Наразі дітей не багато. Діти контактні, легко йдуть на спілкування. Але очі видають, що бачили далеко не дитячі випробування.
"Дякуємо, що допомагаєте згадати дітям, що вони діти. Ви даруєте малечі щасливі миті дитинства, про які вони вже і забули під час окупації", - подякувала одна з мам.
Далі гостинці поїдуть до інших звільнених громад Херсонщини, де з нетерпінням чекає інша малеча!

Дописати коментар

0 Коментарі