Гуманітарна допомога жителям Білозерщини - від вінницьких партнерів


Намагаємось зробити це оперативно, адресно та з повагою до людей, які пережили окупацію та продовжують жити під обстрілами. Це складна та невдячна робота, але ми не сумуємо з цього приводу, а радіємо, що можемо бути корисними для односельців. Готові роздавати, звітувати та шукати нові можливості.

Зовсім недавно завезли великий гуманітарний вантаж від Фонду громади “Подільська громада” м.Вінниця:

🧥 312 кг одягу,

👞 16 кг взуття,

🧴 50 гігієнічних пакетів (по 8 кг кожен),

🥕 75 продуктових наборів (по 18 кг кожен).

“З Подільською громадою ми дружимо давно - і вони нам дуже допомагають. Нашій команді навіть під час окупації вдавалось доставити допомогу від фонду білозерцям. Це саме від Фонду громади “Подільська громада” зараз в офісі є деякі засоби гігієни (шампуні, порошки), продуктові та гігієнічні набори, і завезли газові плитки” - розповідає волонтер ГО “БЦРР” Олексій Петренко.
Цей нелегкий вантаж Нова пошта нам допомогла безкоштовно перевезти з Вінниці в Миколаїв. Дякуємо нашому надійному логістичному партнеру, що підтримуєте наші ініціативи та вболіваєте за забезпечення звільнених громад Херсонщини такою необхідною гуманітарною допомогою.

Дякуємо місцевим волонтерам та нашій невтомній “автобджілці” за доставку вантажу до Білозерки.

Ми розуміємо, що не зможемо допомогти всім та кожному, тому ми додатково шукаємо партнерств з іншими організаціями, а також закликаємо благодійників підтримати нашу діяльність через кнопку “Підтримати” на нашому сайті!





Дописати коментар

0 Коментарі