Музиківська громада отримала ліки від благодійниці Світлани Бойко та її друзів

Під час окупації людям було важко знаходити та купувати ліки, діставали через волонтерів, чекали тижнями. Весь цей час медичні працівники КНП "Музиківська Амбулаторія загальної практики сімейної медицини" вивчали та збирали потреби населення у лікарських препаратах. Неодноразово наша організація отримувала від них звернення щодо допомоги у пошуку необхідних ліків. Шукали, знаходили, намагалися закривати всі потреби, доставляли через дружні волонтерські організації.

Незважаючи на деокупацію людям досі важко закривати свої потреби. Тепер перешкоди носять зовсім інший характер. Через постійні обстріли люди бояться їхати до міста, а через постійний стрес хвороби ще більше загострюються.

Радіємо, що завдяки Світлані Бойко та її друзям можемо знову допомогти людям. Дякуємо, що не залишаєтеся осторонь чужих проблем. Без Вас ми б не впоралися!



Перелік безкоштовних ліків, що надійшли до Музиківської амбулаторії:
- Дієногест
- Папазол
- Карсіл
- Ко-амлесса
- Ко-пренелія
- Кратал
- Глюкофаж
- Пропанорм
- Небівалол
- Метформін
- Глютазон
- Еспумізан
- Фаніган
- Диклофенак
- Німесил
- Но-шпа
- Гептрал
- Фуросемід
- Дротаверін
- Лоратадин
- Гідазепам
- Вода для ін'єкцій
- Алертек
- Ефказолін
- Гофен
- Лідокаїн
- Вестінорм
- Бісакодил
- Активоване вугілля
- Норфлоксацин
- Цефтріаксон
- Атоксіл гель
- Пенталгін
- Перикис водню

"Дякуємо за Вашу допомогу - це важлива підтримка для нас та людей! Неможливо передати наскільки вони радіють, коли ми телефонуємо і запрошуємо отримати такі довгоочікувані препарати. Люди відчувають, що хтось піклується про них та пам'ятає. Низький уклін Вам за все, що Ви робите!", - говорить пані Олена, старша медична сестра Музиківської амбулаторії ЗПСМ.

Дякуємо!

Дописати коментар

0 Коментарі