Учасниці жіночого клубу #ЩасливаЯ організовували шлях до бажаного!


Все що ми можемо уявити - 100% можемо і втілити у житті!

Цю унікальну можливість мозку фантазувати та уявляти я запропонувала застосовувати присутнім на жіночій зустрічі по реалізації свого шляху до мрії.

Якщо мозок вміє "накручувати" негативні фантазії, то чого йому не запропонувати теж саме виконувати - фантазувати. Але - позитивні образи та думки! І приємніше. І користі - більше. Адже всі думки - матеріальні.

П'ятничного вечора в жіночому виконанні гра образами виглядала так - всі картинки втілюються у реальність через карту мрії! Маючи тільки дві години часу, журнал із картинками, ножиці, клей та листок - можна творити справжні дива у своєму житті.

Техніку взяли просту, але від того не менш ефективну. Спочатку придумали назву своїй карті мрії. Потім написали все, чому ми вдячні. У цьому ділі головне вкласти свою енергію, а не писати механічно. Перебирайте свої події у житті, наче коштовності. Відчуйте, як за кожною звичною річчю, стоїть цілий ланцюжок людей, які зробили її для тебе доступною.

Наприклад, коли я кажу “Дякую за каву!”, то це просто подяка. А тепер уявіть, що для того, щоб цей запашний продукт вас радував, хтось мав посадити зерно, виростити, зібрати, обжарити, запакувати, транспортувати, зберігати, продавати, купувати, заварити і це про каву… А є ще чашка з якої ви п'єте і ланцюжок для неї схожий. І от тепер, коли перед вашими очима всі ці люди, які вклали свій час та сили для того, щоб ви могли спокійно насолоджуватися, чи збільшився рівень енергії, яку ви вкладаєте у подяку? Уявіть скільки людей стоїть за тією маленькою філіжанкою духмяного напою?!

Моя знайома дякуючи за "руки-ноги" ніколи глибинно не замислювалася, як це важливо. Аж до моменту, коли на ожеледиці не зламала руку. І тоді виявила, що банальні побутові речі можна швидко та якісно робити тільки маючи дві руки. А з однією і зачіску не зробиш, і вмиватися важко, і готувати собі їжу...Тільки проживши такий урок її подяка стала щирою та потужною, насиченою енергією.

Далі, розбили карту на 4 сектори:
💸фінанси та саморозвиток;
👪сім'я, діти, кохання;
✈подорожі, друзі, розваги;
🧘‍♀особистість або Я.

І тоді у хід пішли ножиці та старі журнали. Обирали картинки, які просто подобалися. Або які викликали певні асоціації. Сюди ж потрапляли слова, назви тощо, які надруковані великими літерами і щось означали для майстрині. Згодом, весь цей скарб розміщували на карті по секторах. Пересували картинки. Змінювали місцями. І так до тих пір, поки не відчули гармонію та насолоду від результату. Тоді - наклеювали.

І наостанок, визначили за симоронською технікою де цей шедевр буде знаходитися і як йому "вдихнути" життя. Це виявилося весело та неочікувано для присутніх. Гумор та креативність - це ті рятувальні круги які тримають нас у всі часи.

Завжди, коли збираються жінки, у мене особисто, відчуття сильного кола. І разом із тим - тепло розливається у ньому і кожного торкається сонячним промінчиком. Кожна із присутніх - неповторна та унікальна. Кожна - цілісна. І всі разом - створюють атмосферу абсолютно відмінну від кожної, нову і теж цілісну. Це наче зовсім інша планета творчості, кожного разу з неповторною наповненістю.

Я надихаюся такими "посиденьками". Заряджаюся, наче батарейка, на наступні свої дії. І звісно ж - "п'ю" новий досвід про себе, який приходить через інших. А що є більш цікаве, аніж ти сам?!

Як це часто буває у таких зібраннях - час промайнув непомітно. Екран комп'ютера згас. Але у кожної залишилася готова карта мрії, нова техніка у арсеналі роботи із цілями та бажаннями, гарний настрій і власноруч придуманий ритуал на виконання задуманого.

Інна Корміленко, 
психологиня та тренерка жіночого клубу #ЩасливаЯ

Дописати коментар

0 Коментарі