"Завершили один проект, але вже готуємо наступні!" - відбулась підсумкова зустріч з керівництвом Білозерської громади

Цього тижня керівниця проєкту «Допомога звільненим громадам Херсонської області» Катерина Оксенюк зустрілась з заступником начальника Білозерської СВА Журавленком Олексієм Андрійовичем. Обговорювали результати проєкту та планували наступну співпрацю.

“Дякуємо керівництву громади за участь в проєкті й за підтримку всіх ініціатив ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Білозерка в цьому проєкті стала приймаючою стороною - місцеві активісти допомагали розвантажувати обладнання для всіх громад та організували збереження майна. Окремо радіємо, що відновлено надання адміністративних послуг в старостинських округах, відчуваємо свою причетність до такої важливої справи” - сказала керівниця проєкту пані Катерина.

Наразі відновили роботу віддаленні робочі місця ЦНАПу в Кізомисі, Томиній Балці, Надеждівці, Правдиному та Миролюбівці. В самій в Білозерці працює два спеціалісти - адміністратор та реєстратор. Для покращення роботи Центру ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” передала - 7 ноутбуків, зарядну станцію, 2 планшети, 3 БФП, 3 потужні павербанки та інше важливе устаткування.

Лише за період з 1 січня до 10 березня Білозерський центр надання адміністративних послуг надав близько 10 тисяч різних консультацій, довідок та послуг, з них:
▶Довідки про склад сім’ї - 201;
▶Довідки про фактичне місце проживання - 44;
▶Довідки про спільне проживання - 5;
▶Довідки про поховання загиблих військовослужбовців - 4;
▶Заяви та консультації щодо знищеного та пошкодженого майна - 157;
▶Консультації щодо виготовлення паспорта – 17;
▶Консультації щодо отримання витягу з Державного реєстру речових прав - 12;
▶Громадські характеристики - 69,
▶Оформлення допомоги на тверде паливо (дрова) -196;
▶Оформлення грошової допомоги від ТОВ Червоного Хреста - 8442;
▶Оформлення документів для призначення державник допомог та житлових субсидій — 22;
▶Акти житлово-побутових умов - 43,
▶Оформлення грошової допомоги сім’ям з дітьми до 18 років - 428.

Окремо місцевий ЦНАП надав безліч консультацій з правових питань та формував списки на отримання гуманітарної допомоги у вигляді будівельних матеріалів.

“Дякуємо, за технічну підтримку нашого ЦНАПу, особливо віддалених робочих місць. Не зважаючи на всі матеріальні втрати під час окупації техніка, яку ви нам передали, допомогла нам швидко відновити процес. Зрозуміло, що проблеми ще залишаються, комп’ютерна техніка нам досі потрібна для відновлення всіх функцій місцевої влади. Але дякуючи проєкту «Допомога звільненим громадам Херсонської області» ми вже зробили перший крок до цього. Чекаємо на наступні ініціативи та готові до майбутньої співпраці” - подякував заступник начальник Білозерської СВА Журавленко Олексій Андрійович.


🟢Проєкт “Допомога звільненим громадам Херсонської області” реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у співпраці з БФ "Магія добра" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Дописати коментар

0 Коментарі