Більше, ніж просто допомога: як Фонд "Захист" допомагає Білозерщині

Нещодавно наш офіс отримав додаткову гуманітарну допомогу від Фонд громади міста Херсон "Захист", а саме:
-60 спальних мішків,
-900 ліхтарів,
-700 складних каністр для води,
-50 дитячих наборів шапка, рукавиці та шарф,
-155 дорослих наборів шапка, рукавички та шарф.

Додатково є тканинні мішки, в які можна складати речі, які роздаємо людям. Це дуже зручно як для отримувачів, так і для волонтерів. 

В основному отримувачами цієї допомоги стали жителі Білозерки, але частину передали до Музиківки, Томиної Балки, Широкої Балки та до Благодатного. Першочергову отримали ВПО, люди з інвалідністю, пенсіонери, багатодітні та малозабезпечені родини, але так як ми працюємо на Херсонщині і кожен є постраждалим від війни, то допомогу видаємо всім хто звертається. 


"Дякую за каністри для води. В нас досі перебої з водою і необхідно постійно мати запас води на випадок обстрілу, аварійного відключення світла чи пошкодження мережі. На нашу велику родину з 6 людей отримали 5 каністр, які допоможуть нам безпечніше і зручніше тримати запас води" Світлана, Білозерка


"Ми живемо з чоловіком. Діти далеко. Виїжджати не хочемо - тут наш дім, ми його не покинули під час окупації, то і зараз не залишимо. Жити важко, але можливо. Дякуємо за допомогу, яку роздаєте. Це спрощує нам виживання. Чекаємо миру та повернення нормального життя! Прийдемо до вас ще - ви дуже виховані та привітні!" Валентина, Білозерка

 

Дякуємо Фонду громади міста Херсон "Захист" за допомогу деокупованим громадам Білозерщини! Нагадуємо, що крім іншого “Захист” активно працює, щоб залучити пожертви та надати фінансову допомогу родинам з дітьми, які досі перебувають в окупації. Якщо маєте можливість підтримати цю та інші ініціативи, то переходьте на сайт Фонду та скористайтесь кнопкою "пожертвувати" - https://zahyst.ks.ua.

 ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" періодично отримує різні види допомоги для різних категорій, тож зателефонуйте щодо наявності гуманітарних наборів за номером (066) 999-01-43 або завітайте до нашого офісу.
 


Дописати коментар

0 Коментарі