90 лавок для укриттів в громадах Білозерщини



Це остання поставка для Музиківської, Білозерської, Чорнобаївської, Дар’ївської та Станіславської громад в рамках проєкту “Допомога звільненим громадам Херсонської області”. Кожна громада для облаштування трьох укриттів отримала по 18 лавок та 3 стелажі. Звичайно, це не закриє повністю потребу місцевих жителів в гідних та безпечних сховищах, але команда проєкту впевнена, що точно стане гарною підмогою для користувачів, керівництва громади та балансоутримувачів підвалів. Нагадуємо, що до меблів громадам було передано біотуалети, куточки для дітей, генератори, павербанки, буржуйки, кулери для води, столи, індукційні плити, баки для сміття та інше.
 
"Раді, що мали можливість співпрацювати з ГО "Білозерський центр регіонального розвитку". Знаємо їх давно, вже неодноразово їх силами було реалізовано ініціативи у нашій громаді. Цього разу вони прийшли нам на допомогу якраз тоді, коли ми цього потребували. Завдяки нашій спільній роботі ми змогли облаштувати наше укриття в садочку. Сьогодні ми отримали останнє постачання в рамках проєкту - лавки та стелажі, які зможемо використовувати й після стабілізації ситуації під час різних занять із дітьми. Співпрацювати було легко та комфортно, тому і маємо позитивний результат. Дякую від усієї громади!" - з вдячністю розповідає Крута Людмила, завідувач КЗ "Музиківський ясла-садок".

“Дар'ївська ОТГ отримала стелажі і лавки для облаштування укриттів на період повітряної тривоги та обстрілів. Дякуємо ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за цю та попередню технічну допомогу. Ми зі свого боку прибрали приміщення, постарались його зробити приємним для перебування та додали додаткові меблі. Слідкуватимемо за чистотою, наявністю запасу води та доступністю приміщення для місцевих. Тепер люди відчуватимуть себе безпечніше в цей нелегкий час!” - зазначив Сорока Олександр Сергійович, староста сіл Федорівка та Ульянівка.

Сподіваємось, що зовсім скоро потреба в укриттях для наших громад втратить свою актуальність, але поки продовжуємо працювати та шукати додаткові можливості для безпечного життя в деокупованих громадах Херсонської області!

Проєкт “Допомога звільненим громадам Херсонської області” реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у співпраці з БФ "Магія добра" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Дописати коментар

0 Коментарі