Дякуємо за допомогу Волонтерському центру "Гідність" та Наталії Чермошенцевій

 

🥰Сьогодні дружно дякуємо ще одній організації, яка невтомно працює для допомоги Херсонщині - @Волонтерський центр "Гідність". Невелика команда під керівництвом добре нам знайомої херсонки @Natalia Chermoshentseva з початком повномасштабного вторгнення зібрала близько двох мільйонів гривень завдяки небайдужим з України, Польщі, Бельгії, Австрії, Нідерландів, США, Канади, Австралії, Італії, Литви, Франції.

Наталія з командою швидко відреагували на запити, які ми щодня збираємо від людей. З квітня наш центр надання гуманітарної допомоги отримав кілька надважливих вантажів для жителів Білозерської СТГ. Частина допомоги від протестантської громади з м. Ассен, Північні Нідерланди. Серед іншого отримали:
▫ чоловічі та жіночі шкарпетки - 170 та 156 пар відповідно;
▫ чоловіча білизна - 100 шт;
▫ гігієнічні набори;
▫ одяг та іграшки;
▫ підгузники для дорослих та дітей;
▫ ходунки та візочки для людей з інвалідністю та тяжкохворих - 6 шт;
▫ жіночі засоби гігієни;
▫ електроплитки та обігрівачі;
▫ безліч дуже необхідних речей.

Частина з отриманих речей купувалась та доставлялась вже для конкретної родини, яка до цього залишила заявку волонтерам @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Складно уявити скільки небайдужих людей задіяні в усіх закупівельних, організаційних, логістичних процесах, щоб доставити ходунки одній з бабусь в обстрілюваній Білозерці! Тому не втомлюємось дякувати благодійникам, які невпинно донатять та волонтерам, які знаходять в собі сили працювати безоплатно та понаднормово!

Доєднуйтесь до добрих справ! Кожен на своєму рівні і вміру своїх можливостей! Разом ми впораємось з усіма викликами!

👉Допомогти @Волонтерський центр "Гідність" можна на їх сайті https://ua-sos.info/ або поповнити Картку Монобанк 5375414125589977

💙💛Дякуємо!

Дописати коментар

0 Коментарі