Тижневий звіт про отриману гуманітарну допомогу для постраждалих від підтоплення

Пройшов тиждень з підриву Каховської ГЕС та підтоплення частини вулиць в населених пунктах Білозерської СТГ. В ці дні кожен з нас відчув страх, відчай, злість, але одночасно дивлячись на активність та участь українців нас захоплює вдячність та надія. Разом переживемо всі біди та переможемо!

Звітуємо про роботу!

🔹Всі ці дні команда ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" приймала дзвінки на гарячих лініях та видавала гуманітарну допомогу.
🔹Отримали човни гумові, мотопомпу, шланги, фекальний насос для передачі місцевій військовій адміністрації та ДСНС від Українська освітня платформа та Олександр Кобець.
🔹Отримали та почали роздачу 200 кг корму для тварин від волонтерки Терехової Катерини з Мукачево.
🔹Волонтери Максим та Мар’ян з Івано-Франківська привезли вантаж гуманітарної допомоги - постільну білизну, пледи, ковдри, подушки, жіночі гігієнічні засоби, дитячі підгузники, дезинфікуючі засоби, таблетки для очищення води, рушники, одяг, електроплиту, ліки, баклажки для води, матраци та інше.
🔹Роздаємо постраждалим шестилітрові баклажки води, яку отримали від Некомерційного підрозділу @Інтерсос. Всього завезено 960 баклажок.
🔹Отримали також від @Інтерсос дитячі, жіночі та чоловічі гігієнічні набори.
🔹 ТОВ “Лайнекс” в особі волонтера Олега привіз 300 літрів дезінфікуючого засобу для очищення води. Цієї кількості достатньо для очищення 150 метрів кубічних води.
🔹Отримали посилку від Марії Лисиці та її колег з OLX Україна.
🔹У відділені Нової пошти в смт Білозерка прибули посилки від багатьох приватних осіб. Окремо дякуємо @Нова пошта за знижку 25% на відправку гуманітарних вантажів.
🔹Громадська організація «Приморськ 24/7» привезла медичні засоби - ентеральне харчування, три інвалідних візки, спиртові серветки 10 ящиків, шприци різні, еритроміцин, ібупрофен, Л-Тироксин 50 та багато іншого на суму 97021,62 грн.
🔹Волонтер та приватний підприємець Грондовський Сергій з Польщі привіз гуманітарний вантаж від себе особисто і від дружніх поляків, серед якого молоко, вода, цукерки, паштети, олія, речі, іграшки та інше.
🔹На рахунок ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за цей період надійшло благодійних пожертв від приватних осіб - 1796,62 грн, які будуть використані для оплати доставки товарів та незапланованих послуг.
🔹Отримали безліч слів підтримки!


Найближчі плани та завдання:
🔹Netherlands Helsinki Committee збільшив бюджет проєкту “Допомога та захист прав жителів п’яти деокупованих громад Херсонщини” на непередбачені потреби через надзвичайну ситуацію з підтопленням, які плануємо використати на ремонт наших волонтерських авто, пальне та доставку гуманітарної допомоги.
🔹Готуємо проєктну пропозицію для АСTED для закупівлі непродовольчих товарів для потерпілих в Білозерці, Дар’ївці та Калинівському.
🔹З 1 червня стартував проєкт щодо запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство, який отримав фінансування від HIAS та VOICE, які також збільшили гуманітарну частину бюджету.

💛💙Дякуємо кожному, хто не проходить повз горя людей! Продовжуємо працювати!

Дописати коментар

0 Коментарі