Ваш відгук важливий для нас! Запрошуємо пройти опитування щодо якості надання послуг ГО "Білозерський центр регіонального розвитку"

 

🙋‍♀️Привіт, друзі!

Ви певно помітили, що за останні пів року діяльність нашої громадської організації розширилася, активізувалася та масштабувалася. Географія нашої діяльності поширюється на п'ять громад Херсонської області - Білозерську, Чорнобаївську, Станіславську, Дар'ївську та Музиківську.

Для нашої команди це величезне зростання, яке мотивує до нових проєктів та звершень, але разом з цим з’являються нові виклики щодо якісної організації всіх процесів, налагодження внутрішніх процедур та затвердження політик. В цьому складному процесі ми не впораємось без вашої допомоги, тому просимо вас тримати якість наших послуг на контролі та не лінуватись надавати нам зворотний зв'язок.

🔷Наразі ми працюємо в трьох основних напрямках:
🔹надання безкоштовних юридичних консультацій;
🔹психологічна підтримка постраждалого населення під час індивідуальних консультацій та тренінгів;
🔹надання гуманітарної допомоги.

З метою покращення якості надання консультаційних послуг та стандартизації видачі гуманітарної допомоги просимо Вас заповнити коротку анкету зворотного зв'язку та залишити розгорнутий відгук. Приділіть 5 хвилин свого часу, щоб ми могли стати кращими! Свої скарги та пропозиції Ви також можете залишити за посиланням - https://forms.gle/RGiXYeGgumn81das7

Анкета анонімна та конфіденційна!

Дописати коментар

0 Коментарі