🤖Наш гуманітарний центр “загружений по самі вуха”, то не завжди встигаємо оперативно звітувати про виконану роботу



🗞До допомоги постраждалим від підтоплення після підриву Каховської ГЕС долучилися журналісти польської «Газети Виборчої». Нещодавно вони влаштували волонтерську поїздку до Білозерки та до інших населених пунктів Херсонщини, про що написали великий репортаж у власному виданні. Приїхали не з пустими руками, а привезли з собою - пральні машинки, генератори, 100 продуктових наборів, продукти харчування, гігієнічні засоби, медикаменти, таблетки для очищення води, жіночий та чоловічий одяг, рушники та постільну білизну, засоби від комарів. Одна з наших місцевих жінок все дивувалась таким якісним харчовим наборам, яку нам передали благодійники, подякувала три рази підряд. Ми теж дякуємо польським друзям за підтримку і допомогу!

🧼Від ГО “Плурітон” також отримали гуманітарну допомогу - підгузники для дорослих, вологі серветки, менструальні засоби, каністри для води, мило та інше. Волонтери займаються допомогою українцям, які знаходяться в зоні бойових дій та тими, хто повертається в Україну з окупованих територій. В Білозерці від дружньої громадської організації допомогу отримали 64 людини, з яких 13 дітей та 14 людей з інвалідністю.

🎒Цими літніми днями команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” виконувала дуже приємну місію - дарувала радість своїм маленьким клієнтам. Отримали від нашого партнера Міжнародної гуманітарної організації Save the Children 62 дитячих наборів в яскравому наплічнику. В кожному такому наборі малюк знайшов альбомом для малювання, кольорові олівці, тісто для ліплення, настільні ігри, іграшку, розмальовку та інше. Вже зараз працюємо, щоб залучити новий дитячий гуманітарний вантаж від партнерів та щоб кожна дитина нашої громади отримала приємні емоції від подарунків!

🌎Буквально вчора, ще привезли вантаж з Німеччини від некомерційної організації Ukraine - Helfi Lobetal. До Білозерки їх направила знайома нашої невгамовної волонтерки Олени. Наші люди де б вони не були хочуть допомогти рідній землі та людям, що тут живуть та працюють! Від благодійників отримали питну воду, текстильні вироби, продукти харчування та гігієнічні засоби. Вантаж лише почали розфасовувати та обліковувати.

🙏Дякуємо всім благодійникам за щедрість, волонтерам за витримку та безкорисливість!

◾Команда гуманітарного центру ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” продовжує свою роботу:
▪шукаємо можливості залучити допомогу для всіх постраждалих цільових аудиторій,
▪не відмовляємось від пропозицій привезти додаткову допомогу, якою б складною не була звітність,
▪намагаємось створити гідні та безпечні умови для кожного заявника.

☝️Нагадуємо, що ми не є працівниками місцевої адміністрації, це не наш обов’язок задовольняти гуманітарні потреби місцевих жителів, але це наше право та щире бажання допомагати нашій громаді!

Дописати коментар

0 Коментарі