Непродовольча допомога для 84 родин, що постраждали від підтоплення


В липні родини, що постраждали від підтоплення після підриву Каховської ГЕС отримали від нашої організації ще один вид гуманітарної допомоги. Після катастрофи більшість наших партнерів запитали “Чим допомогти?”. Команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” постійно проводить аналіз потреб жителів Білозерської громади через телефон гарячої лінії, під час прийому психолога та консультацій юриста. Додатково контактуємо з представниками місцевої влади для координації дій. Ми живемо в гущі подій та на власні очі бачимо новини, які всі українці читають в телеграмі.

Тож, ми придбали додаткову гуманітарну допомогу за кошти “Фонду реагування на надзвичайні ситуації для жінок і дівчат” для 84 родин, що постраждали від підтоплення. Це жителі вулиць С.Бондарчука, Г.Скадовського, Приозерна, Джерельна, Кооперативна, 500 років Українського Козацтва, Набережна та провулка Харченка.

Центр надання гуманітарної допомоги при громадській організації "Білозерський центр регіонального розвитку" цього разу видав:
🔹Ліжко розкладне - 40 штук
🔹Портативні газові плитки - 40 штук
🔹Портативні електричні плитки - 40 штук
🔹Сушарки складні для одягу - 80 штук

“Кожного разу дивуюсь нашим жінкам - їх лякають вибухами, палять вогнем фосфору, топлять водою, а вони всі струснулись, посміхнулись і живуть далі. В невеликій черзі за гуманітарними наборами просто дивувалась красі та силі жінок Білозерської громади. Їм вистачило часу і підфарбувати губи, і підтримати добрим словом сусідку, і домовитись разом зі знайомим підвести подругу з пакунком. З радістю кожна відреагувала на примірник газети “Придніпровська зірка” і це зрозуміло, бо він наповнений історіями таких самих сильних жінок, яким під силу змінити світ та не озлобитись за війну” - ділиться враженнями з одного з днів дистрибуції допомоги волонтерка Людмила.

Пам'ятаймо, що взаємодопомога суперважлива в такі складні моменти. Підтримуйте один одного, виділіть трошки часу на волонтерську діяльність чи дружній візит до одинокої сусідки. З маленької допомоги від багатьох складаються великі справи! Тільки разом ми зможемо подолати будь-які виклики!

🟩Гуманітарну допомогу надано в рамках короткострокового проєкту громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку”, який підтримується Фондом реагування на надзвичайні ситуації для жінок і дівчат, заснованим HIAS у співпраці з VOICE в рамках проєкту, що фінансується USAID під керівництвом Save the Children в Україні.

Дописати коментар

0 Коментарі