Білозерські комунальні підприємства отримали матеріальну допомогу для ліквідації наслідків підтоплення після підриву Каховської ГЕС

 

Працівники комунальних підприємств Білозерської громади - герої, саме так ми оцінюємо їх щоденну важку та часто невдячну працю. Їх не зламала окупація та постійні обстріли. Коли почала підніматися вода після підриву Каховської ГЕС місцеві комунальні підприємства ринулись на допомогу людям - займались ремонтом постраждалих систем водопостачання та водовідведення, відкачували воду з підвалів, вивозили будівельне сміття, зіпсовані меблі, залишки померлих тварин.

Звичайно, для виконання цих нетипових робіт їм знадобилось додаткове обладнання, захисний одяг та витратні матеріали. Команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” заручилась фінансовою підтримкою Міжнародного благодійного фонду «Український Жіночий Фонд» та передала місцевим комунальним підприємствам необхідну допомогу.

⬛Комунальному підприємству “ВОДОГРАЙ” передано матеріалів на суму 120 502,60 грн, а саме:
▪Спеціалізований робочий одяг та взуття,
▪Протигази та респіратори,
▪Електроди та алмазні диски.

⬛Комунальному підприємству “РОСА" - 82 345,34 грн, а саме:
▪Мотокоса та зварювальний апарат,
▪Газонокосарка та ланцюгова пила,
▪Протигаз та респіратори,
▪Драбина та тачка садова,
▪Спеціалізований робочий одяг та взуття,
▪Кутова шліфувальна машина та витратні матеріали.

⬛Комунальному підприємству “НАДІЯ” - 77 842,96 грн, а саме:
▪Спеціалізований робочий одяг та взуття,
▪Протигаз та респіратори,
▪Мотокоса та зварювальний апарат,
▪Газонокосарка та ланцюгова пила,
▪Кутова шліфувальна машина та витратні матеріали.

🗣️“Протягом трьох тижнів бригада вантажників, волонтерів та місцевих жителів за допомогою автотранспорту МКП “Водограй” надавала допомогу жителям підтоплених будинків та постраждалим від обстрілів. Працювали на вулицях Приозерна, Скадовського, Джерельна, І.Франка, Степова, які найбільше постраждали. Завдяки вашій допомозі, а саме спеціалізованому одягу та устаткуванню ми змогли якісніше та безпечніше виконувати свої функції. Дякуємо за небайдужість та допомогу!” - Вячеслав Протасов, директор МКП “Водограй”.

🗣️“КП “Надія” забезпечує водопостачанням жителів трьох населених пунктів та надається допомога для наведення санітарного стану на території Надеждівського старостинського округу. В цій нелегкій роботі трьом постійним працівникам підприємства допомагає ще п’ять від центру зайнятості. Велика вдячність за надану техніку та приладдя!” - Наталія Савка, в.о. керівника КП “Надія”.

🖤Розуміємо, що це зовсім невеликий внесок у щоденну роботу місцевих підприємств, але сподіваємось, що хоч трошки полегшили її. Бажаємо всім комунальникам безпечної роботи та вдячності від місцевих жителів! Дякуємо вам за вашу працю!

🖤Також вдячні команді Українського Жіночого Фонду за підтримку та небайдужість!

Дописати коментар

0 Коментарі