Отримали перше обладнання для облаштування майбутнього Простору дружнього до дітей

Цей тиждень був про розпаковку посилок, скручування лавок, пошук дрібних деталей та дружні поїздки до відділення пошти. Адже до нашого майбутнього Простору дружнього до дітей в Музиківської громади почало надходити заплановане обладнання та інвентар.
 
 

Сухий басейн, каримати, пуфи, лавки, зволожувачі, додаткові світильники, ігри та багато іншого вже розпаковано та розставлено дбайливими руками нашої супервайзерки Тетяни. Наразі простір діє в тимчасовому маленькому приміщенні поки тривають ремонтні роботи в більшому. Але вже зараз діти можуть зустрічатися в безпечному місці для спілкування, гри та рухових активностей.

Завдяки закупленому обладнанню фасилітатори можуть динамічно змінювати плани заходів, додавати нові вправи та зацікавлювати дітей. Нарешті склали повноцінний куточок для відпочинку малечі, бо не кожен може тримати ритм занять після тривалої паузи в навчанні. Програма #TeamUp, розроблена Save the Children, UNICEF та War Child для впровадження саме в умовах війни або післявоєнного конфлікту для задоволення нагальних психосоціальних потреб дітей.

 

Раді бачити постійних учасників наших занять, а також запрошуємо батьків Музиківської громади зареєструвати своїх дітей на участь в програмі TEAM UP. Телефонуйте супервайзерці Тетяні за телефоном 0951932822. Не позбавляйте своїх дітлахів спілкування з однолітками, саморозвитку та пізнання себе.

Нескінченно вдячні керівництву громади та освітніх закладів за готовність включатися в наші ініціативи та турботу про дітей. Дякуємо Підгородецькому Ігорю Михайловичу, Славичу Василю Васильовичу та Крутій Людмилі Анатоліївні. Впевнені, що з такою підтримкою всі наші проєкти досягнуть бажаних результатів, а діти отримують щасливе дитинство, не зважаючи на ризики війни.

Додаємо багато фотографій, адже неможливо обрати лише кілька, щоб описати цей тиждень роботи майбутнього Простору дружнього до дітей.

 

Створення Простору дружнього до дітей відбувається в рамках проєкту, який реалізує команда ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки міжнародної організації Save the children.

Дописати коментар

0 Коментарі