Разом з Save the children допомагаємо з ремонтом найпростіших укриттів місцевим громадам

В активній стадії завезення будівельних матеріалів у три з чотирьох запланованих укриттів - в Музиківці, Благодатному та Миролюбівці.

Цієї п’ятниці наша менеджерка з закупівель Плотнік Ольга організувала доставку будівельних матеріалів з Херсону в Музиківський заклад освіти.

 

“Дякуємо директору ліцею Славичу Василю Васильовичу та всім батькам, які власними силами розвантажили - 15 тонн стяжки для підлоги, майже дві тонни клею для плитки, 17 відер фарби, 18 відер грунтівки й ще дуже багато будівельних матеріалів. Спостерігала за розвантаженням та дивувалась кмітливості команди ліцею у такій непростій справі як розвантаження 20-тонника” - розповідає Ольга.
 

Раніше наші волонтери вже привезли до ліцею двері та електроматеріали, необхідні для ремонту. Наш наступний транш для Музиківки - це сходовий електропідйомник, біотуалет та додаткові меблі.

Шкільний підвал наразі повністю підготовлений до ремонту, команда закладу вмотивована та готова до виконання робіт. Василь Васильович провів консультації з пожежниками та ДСНС для врахування всіх ризиків ще на стадії ремонту.

“Понад тиждень тому була в Музиківському шкільному укритті і вже тоді вважала, що приміщення повністю підготовлене до ремонту. Але навіть за цей час бачу прогрес - звільнили місце для вивантаження матеріалів, винесли лишні меблі. Навіть бетонозмішувач вже в укритті чекає початку робіт” - ділиться враженнями Ольга.

Для укриття в Благодатному теж вже здійснили закупівлі на 143 тисячі гривень у місцевого підприємця. Староста Антоніна Андріївна не витримала очікування доставки, яка запланована на наступний тиждень і найнеобхідніші матеріали забрала власним транспортом з Білозерки. Така активність допомагає прискорити початок робіт. Нам подобаються вмотивовані та налаштовані на результат людей. В понеділок плануємо доставити всі заплановані будівельні матеріали. А команда закладу тим часом не сидить на місці і вже почала робити другий вхід в укриття.

В Миролюбівку доставили все необхідне електрообладнання, двері та частину стяжки. Команда закладу радіє початку проєкту та планують приймати у створеному безпечному просторі всіх охочих проводити дитячі заходи та психологічні зустрічі. Впевнені, що разом в нас все вийде!

Цей проєкт для ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” не простий, бо вперше ми займаємось будівельними матеріалами та ремонтами в таких масштабах. Цей досвід точно допоможе нам реалізувати наші наступні плани та мрії!

Далі буде…

Проєкт «Облаштування найпростіших укриттів у 4 громадах Херсонського району», який реалізує команда ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду та міжнародної організації Save the children.

Дописати коментар

0 Коментарі