Підбиваємо підсумки непростого 2023 року!



Вчора велика частина нашої команди зустрілась на імпровізований корпоратив онлайн. Говорили про результати непростого 2023 року та плани на наступний 2024 рік, про успіхи та виклики, на які рік був щедрим, про те, що нам приносить задоволення та тримає разом. “Хмаринки” відгуків від команди відтіняють наш настрій сьогоднішній та дають наснагу працювати далі.
 
За цей рік ми реалізували 19 “офіційних” проєктів і ще безліч невеликих волонтерських ініціатив, про які не завжди навіть встигали писати на нашій сторінці. Наша команда зросла до 25 людей - активних, дієвих, творчих та працьовитих! #Масштабування - не простий процес, але захопливий. Вчимося вибудовувати горизонтальні зв’язки та не “потонути” в бюрократичному морі процедур.
 
Вже другий рік поспіль бюджет організації зростає в 10 разів! Це величезна відповідальність та праця. Намагаємось, постійно покращувати якість послуг, проводити оцінку реальних потреб та реагувати на виклики війни. Вже працюємо над річним звітом, тож чекайте подробиць на початку наступного року!

В новий рік ми входимо з трьома активними проєктами:
Підтримка гуманітарного штабу від Isar Ednannia.
Створення осередків психологічної та правової підтримки за сприянням Програми розвитку ООН в Україні.
Партнерство з Save the Children in Ukraine для психологічного розвантаження дітей.
Ще ряд наших ініціатив на розгляді та погодженні. Для порівняння, 2023 рік ми почали лише з одним проєктом, тож побачимо, що нас чекає далі!

Не дивлячись на всю складність нашої роботи в прифронтових громадах, розпорошеність команди, проблеми внутрішні і зовнішні, ми віримо в Україну та її щасливе майбутнє, яке і своїми зусиллями допомагаємо будувати!


 

 

Дописати коментар

0 Коментарі