Оголошення про проведення тендеру на постачання паливної деревини (твердих порід)


ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” оголошує початок проведення тендеру та відбір компанії, яка постачатиме:
Паливну деревину (твердих порід) у кількості 164 куб.м. з доставкою у смт Білозерка Херсонської області.

Найменування предмета закупівлі: код згідно ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 03410000-7 Деревина (Паливна деревина (твердих порід)) для жителів Білозерської громади, що відносяться до вразливих категорій, з доставкою у смт Білозерка Херсонської області.

Кількість товару: 164 (сто шістдесят чотири) кубічні метри.

Вимоги до зовнішнього вигляду та якості товару:

Довжина – 0,5 м, товщина – від 10 см. При переводі кількості складометрів в метри кубічні застосовується коефіцієнт 0,64 або 0,7 в залежності від товщини та довжини дров.

Якість дров має відповідати ГОСТу 3243-88 «Дрова паливні» і ТУУ 56.196.-95 «Дрова технологічні». На товар повинен видаватися сертифікат (паспорт) якості підприємства – виробника. Обов'язкова наявність посвідчення про якість.

Не допускається: поверхнева трухлява гниль, наявність сторонніх матеріалів: пластмаси, гнила деревина, мінеральні домішки, металеві включення, будівельні відходи та ін.

Місце поставки:
75000, Херсонська область, смт Білозерка.

Доставка товару та розвантажувальні роботи проводяться транспортом постачальника. Поставка здійснюється партіями відповідно до замовлення Замовника автотранспортом Постачальника.

У разі поставки неякісного товару бо не відповідного товару, такий товар повертається Учаснику (Постачальнику) або підлягає обміну за рахунок Учасника.

Вимоги до документів, що супроводжують товар: Під час постачання кожної партії товару постачальник повинен надати видаткову накладну із зазначенням кількості товару, ціни за одиницю та загальну вартість партії поставленого товару.

Умови оплати: післяоплата, 100% від вартості Договору оплачується протягом 5 календарних днів після поставки товару.

Строки поставки паливної деревини - до 25 грудня 2023р.

Критерії вибору переможця: найнижча ціна, яка включає в себе вартість деревини та її доставку у смт Білозерка Херсонської області.

За результатами збору пропозицій буде відібрано компанію, з якою буде укладено договір на постачання вказаних товарів.

Кінцевий термін збору пропозицій – 10 грудня 2023 року 18:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

Учасники тендеру повинні подати наступний пакет документів:

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано не пізніше 12 грудня 2023 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження результатів тендеру. Закупівля буде здійснена після узгодження з донором.

Пакет документів щодо участі у закупівлі товарів очікуємо за електронною адресою: bilozerka.center@gmail.com .

Довідки за телефоном 0950874860 Оксенюк Катерина.

Закупівля здійснюється в рамках проєкту “Посилення місцевого потенціалу та надання екстреної грошової допомоги, води, санітарії, гігієни та прихистку/непродовольчої допомоги у сільській місцевості поблизу лінії зіткнення у Миколаївській та Херсонській областях” за фінансової підтримки FolkekirkensNødhjælp (DanChurchAid).


Дописати коментар

0 Коментарі