Наші фасилітатори планують освітні сесії з "Позитивного батьківства"


Це один з важливих напрямків нашого партнерського проєкту Save the Children in Ukraine. Адже для психологічної безпеки дітей в них має бути не лише простір для спільного дозвілля з однолітками, а й стабільна ситуація вдома. Плануємо провести ряд офлайн та онлайн зустрічей з батьками Білозерщини, щоб поговорити про психологічне благополуччя дітей, реакції дорослих на емоції дітей, бережне спілкування та пошук ресурсів.
 
Тож фасилітатори мобільної бригади та Простору дружнього до дітей готуються до проведення освітніх сесій і для цього пройшли триденний тематичний тренінг в м. Миколаїв. За ці активні дні наша команда сформувала план реалізації програми “Позитивне батьківство” в рамках проєкту, а кожен учасник розвинув навички бережного спілкування з батьками відносно виховання дітей.
“Де вчать бути батьками? Зазвичай - ніде. Народив і ось ти вже тато і мама. Тема позитивного батьківства важлива як ніколи. Після тренінгу багато знаємо додаткових інструментів, як зробити дитину щасливою і готові ділитися цими знаннями з сім'ями! Нам важливе психологічне благополуччя дітей, їх здоров'я та розвиток. Ми прагнемо надихати батьків на позитивні зміни у поводженні з дітьми”, - емоційно ділиться враженнями фасилітаторка та психологиня Корміленко Інна.
Сповнені надією та мотивацією рухаємось далі!





Дописати коментар

0 Коментарі