В кінці року наша команда підсилилась ще одним бійцем!



Знайомтесь з Вікторією Незбай, яка вже давно є волонтеркою та подругою ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”, а тепер займатиметься моніторингом та оцінкою наших проектів. Це ще один крок до нашого безболісного масштабування.
 
Вікторія має великий досвід у соціальній сфері, пройшла ряд різноманітних тренінгів та співпрацювала з нами в одному з напрямків співпраці з Save the Children. Тож, вона вже точно не початківець, а впевнений громадський діяч! Сподіваємось, що Вікторія допоможе нам розібратися зі складним процесом аналізу зворотного зв’язку від отримувачів наших послуг, зможе наші невдачі перевести у вивчені уроки та інституціалізувати ворох нашого досвіду!

Нагадуємо, що ми чекаємо від вас зворотний зв'язок та відгук, щоб ми могли покращити якість надання консультаційних послуг та стандартизації видачі гуманітарної допомоги. Приділіть 5 хвилин свого часу, щоб ми могли стати кращими! Свої скарги, пропозиції і, можливо, подяки ви можете залишити в один зі зручних для вас способів:
через коротку анкету - https://forms.gle/RGiXYeGgumn81das7
через телефон гарячої лінії - (066) 999-01-84
через коментарі та особисті повідомлення на фейсбук сторінці ГО "Білозерський центр регіонального розвитку"
через відповідну сторінку на сайті ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” https://www.bcrr.org.ua/p/blog-page_4.html
через скриньки для зворотного зв’язку в Просторі дружному до дітей та в локаціях діяльності мобільної бригади Save the Children in Ukraine
Тримайте якість наших послуг на контролі та не лінуйтесь надавати нам зворотний зв'язок. Без вас ми не впораємось з усіма викликами зростання!

Дописати коментар

0 Коментарі