Подарунок для молоді від YouthUp та Дитячого фонду UNICEF

 

Ми дуже любимо групові зустрічі! Сумуємо за молодіжною компонентою в "Крилах", освоюємо не простий онлайн формат та шукаємо безпечні місця в найнебезпечнішому регіоні.

Наша психологиня Інна Корміленко постійно вчиться, освоює нові арт-терапевтичні методики, тестує креативні вправи та запрошує жінок та молодь до спілкування.

Нещодавно ми отримали приємний подарунок для підсилення цієї діяльності - об’ємний набір методичних та роздаткових матеріалів у межах програми ТРИМАЙ, що здійснюється громадською організацією YouthUp та Дитячим фондом UNICEF Ukraine в межах програми СПІЛЬНО.

Тепер у нас є матеріали, завдяки яким підлітки та молодь матимуть змогу скористатися можливістю побути у колі однодумців, зайнятися творчістю і разом із тим врівноважити емоційний та психічний стан.
 
“Наші заняття, засновані на мистецтві та творчості можуть бути діагностичними, лікувальними та реабілітаційними. Вони ніби "золотий ключик" від проблем, які виникають в результаті стресу. Все, що робить людина руками, – все впливає на її психологічний стан. Так ми виносимо свій психологічний світ назовні, можемо з ним краще познайомитися та усвідомити, поспостерігати та змінити його. Свобода творчості допомагає позбутися страхів і комплексів, підвищує самооцінку, полегшує встановлення соціальних контактів, сприяє позбавленню від негативних почуттів і емоцій”, - розповідає Корміленко Інна, психологиня ГО "Білозерський центр регіонального розвитку".

Тож ми щиро дякуємо за підтримку, готуємося до наступних зустрічей, завжди раді всім нашим друзям, гостям і новим відвідувачам!

Дописати коментар

0 Коментарі