Сьогодні знайомимо вас з ще однією членкинею нашої громадської організації!



Ірина Ткаченко-Галецька - яскрава, досвідчена та завжди готова до експериментів разом з ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Ми вже не пам’ятаємо, коли саме познайомились і який проєкт був найпершим, але за роки дружби та співпраці встигли пограти в футбол, провести безліч зустрічей жіночого клубу та реалізувати не одну ініціативу.

Ірина має понад 15 років досвіду роботи з дітьми, дві вищі освіти - педагогічну та менеджерську, і ряд пройдених навчальних тренінгів. А ще вона - власниця почесного звання "Кращий захисник" відкритого турніру з мініфутболу "Кубок дружби-2020".

“До війни БЦРР та громадська діяльність для мене - це зустрічі з дівчатами, живе спілкування, розвиток жіночності та психологічна підтримка в клубі #ЩасливаЯ. З початком повномасштабного вторгнення життя повністю змінилось - місце проживання, робота, безпека, плани, але все одно #команда_БЦРР залишилась в моєму житті. Тут отримала перший досвід керівництва проєктом "Новий онлайн формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ". Ця діяльність врятувала мене від зневіри, я постійно відчувала підтримку дівчат та отримала безліч нових навиків. Проєкт вивів мене зі складного емоційного стану, я знову повірила в себе і досить швидко знайшла роботу на новому місці. Тепер знову громадська діяльність перейшла в розділ хобі, але залишилась важливою частиною мого життя”, - розповідає Ірина.

Іро, дякуємо за можливість рости та розвиватися разом з тобою! Попереду ще багато викликів та пригод, але впевнені, що разом з тобою ми обов’язково отримаємо феноменальні результати!

Дописати коментар

0 Коментарі