Отримали джерела резервного живлення від БФ “Разом для України”

Продовжується плідна співпраця громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку” та благодійного фонду “Разом для України”. Цього місяця ми отримали два генератори бензинових LEX LXGG3035CE та дві портативні зарядні станції CP 2500. Це устаткування буде використовуватися в зоні бойових дій, де через обстріли регулярними стали аварійні відключення електроенергії.

Один з генераторів передано білозерському ОСББ “Добродвір”. Це давні партнери нашої організації. З мешканцями цього багатоквартирного будинку ми вчилися сортувати сміття, проводили суботники та створювали дитячі майданчики. Впевнені, що скоро повернемося до нашої мирної співпраці.

Одна зарядна станція попрямувала до Станіславської амбулаторії. Запит від головного лікаря амбулаторії та КНП “Білозерський ЦПМСД” ми отримали кілька місяців тому, але лише зараз змогли знайти необхідне обладнання. Зарядна станція буде використовуватися для аварійного живлення холодильників, де зберігаються вакцини та лікарські засоби.

Ще одна зарядна станція та генератор стануть підсиленням гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Нам важливо створити безпечні умови для роботи наших волонтерів та отримувачів гуманітарної допомоги.

Ми щиро вдячні БФ “Разом для України” за тісну співпрацю та надійне плече, розуміння потреб та підтримку наших запитів. Отримане обладнання дозволить працювати нам та нашим партнерам в найважчі моменти, надаючи життєво необхідні послуги.

 


Дописати коментар

0 Коментарі