Нове знайомство з командою БЦРР! Вітайте Анжелу Дайнегу!



Анжела стала частиною нашої команди рік тому, коли після деокупації ми шукали координаторів в кожній з партнерських громад. Вона стала нашим обличчям в Дар’ївській громаді. Попри всі небезпеки Анжела “літала” на своєму скутері Федорівкою та Ульянівкою, збирала потреби, спілкувалась зі старостою та керівниками закладів, інформувала людей про приїзд психолога та юриста.

За цей рік разом з Анжелою ми встигли облаштувати укриття, технічно підсилити соціальну службу, організувати безліч виїздів мобільної бригади у складі психолога та юриста. Зараз реалізуємо невеликий гуманітарний проєкт та активно ведемо пошук додаткової допомоги для місцевих жителів та покращуємо якість власних процедур.

Анжела вже досвідчений “боєць”, універсальний працівник та впевнений координатор процесів. Радіємо, коли вона ділиться з нами своїм досвідом щодо впровадження КРІ, який отримала під час тривалої роботи в банківській сфері. #Команда_БЦРР отримала значне підсилення, коли Анжела стала її частинкою!

“Цей рік для мене став початком чогось нового! Зовсім інша діяльність та колектив. Протягом останнього року я працювала асистентом менеджера проєктів, а ще нещодавно не дуже розумілась в проєктній діяльності та специфіці роботи громадських організацій. Наша команда результативна та дієва. Дивуюсь працездатності дівчат і я радію, що змогла стати частинкою змін, які відбуваються в моїй громаді та Херсонщині!” - ділиться враженнями Анжела Дайнега.

Віримо, що в Анжели попереду велике майбутнє і колись ми будемо пишатися знайомством з нею, як впевненою громадською діячкою!


Дописати коментар

0 Коментарі