Починаємо працювати над оргрозвитком за підтримки БФ “Разом для України”


Після повномасштабного вторгнення наша організація пережила декілька складних етапів. Вже другий рік наша діяльність є дещо ситуативною, хаотичною, “ми невпинно гасимо пожежі”, а не займаємось стратегічними змінами в громадах і кінця краю цьому не видно. Це ми не жаліємося, а просто рефлексуємо та констатуємо факти 😀

Обсяги роботи та кількість проєктів збільшуються, раніше розроблені внутрішні процедури та політики, за якими жила наша невелика команда, вже не працюють належним чином. Все потрібно переглянути та адаптувати під реалії, уточнювати стратегічну мету та тактичні кроки. Чітка візуалізація майбутнього та розуміння процесів кожного члена команди дасть нам сил та натхнення працювати далі.

В цей час змін та росту ми отримали підтримку - наш партнер БФ “Разом для України” відібрав нашу команду до участі у менторській програмі з організаційного розвитку. Допомагати нам розвиватися буде менторка Любов Раїнчук, співзасновниця організації Philanthropy in Ukraine, координаторка руху #ЩедрийВівторок в Україні та супер вмотивована експертка з благодійності. Її великий досвід включає фандрайзинг в Україні та за кордоном, міжнародну співпрацю, надання грантів та організацію кампаній із залучення ресурсів. ЇЇ досвід дуже відгукується нашій команді.

З менторкою у нас вже була онлайн зустріч-знайомство, до якої вся команда ретельно підготувалася - зробила домашнє завдання та віднайшла колективні відповіді на безліч питань:
🔹Що вам найбільше подобається у вашій організації?
🔹Що ви хотіли б змінити у ній?
🔹Як би нас описали наші партнери та бенефіціари?
🔹Які наші цілі на 2024 рік?
🔹Яких змін хочемо досягнути?

Як бачите, не все так просто і розвиток потребує часу, зусиль, аналізу, роботи над собою та помилками. Але ми готові! Бо ми - команда “дуже різних, інколи протилежно полюсних людей, які “горять”/хочуть/можуть/вміють/роблять. Які з різностей і навіть протилежностей формують одне дієве ціле” (пряма мова нашої колежанки).

🫶Дякуємо команді БФ “Разом для України” за партнерство, підтримку та розуміння не тільки потреб наших громад та односельців, а й потреб нашої організації!

Дописати коментар

0 Коментарі