#Дайджест за лютий 2024 року про діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”



Протягом цього місяця гуманітарний штаб нашої громадської організації допоміг 1205  родинам: 

🔷 За сприяння БО БФ "Серце Півдня" отримали 122 зимові набори для родин ВПО, які проживають в Білозерці. Всі набори вже дістались адресатів.

🔷БФ “Життєлюб” організував збір коштів на продукти для людей похилого віку 65+. За ці кошти було сформовано 525 наборів. Допомогу від суперонуків отримали:

🔹24 родини з с.Ромашкове;

🔹280 родини з Миролюбівки;

🔹215 родини з Білозерки.

🔷Активна білозерчанка зібрала допомогу в Данії, де зараз проживає та за допомогою фонду "Магічні Крила" передала допомогу у вигляді одягу, взуття, ковдр, рушників, робочого одягу, іграшок та солодощів. Підтримку отримали 294 родини з Білозерки.

🔷264 наборів для дітей Білозерської громади передали від Німецького благодійного фонду People for People e.V. Ukraine Aid Fulda та громадської організації ГО "Волонтерський Центр "Вінниця".

 💬“Я проживав до війни в с. Велетенське Білозерського району, працював на будівництві хоч і пенсіонер, з початком війни остався без хати, без роботи. Через те, що жив один, бо діти виїхали, то виїхав до знайомих. Велика подяка тим хто до нас приїздить і ризикуючи своїм життям роздає нам різну допомогу!” - говорить Григорій Іванович, отримувач гуманітарної допомоги.

💬”Я до війни жила в Білозерці, діти виїхали, а я залишилася. Почалися постійні обстріли селища і я переїхала в більш безпечне місце. Дякую велике вам за постійну допомогу, що покращуєте нам життя!” - висловлює подякую Олена.

🟦Діяльність гуманітарного штабу @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”  підтримується Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі