"Еволюція організацій" - ще один тренінг для волонтерів гуманітарного штабу



28 лютого #команда_БЦРР знову зустрілась, щоб проговорити про свою гуманітарну діяльність та подальший розвиток організації. Онлайн тренінг провела давня подруга нашої команди Оксана Глєбушкіна. Тема не проста “Еволюція організації у воєнний період та реагування на виклики. Позиціювання організації у громадах”, але це ще один крок до оновлення нашої стратегії та розуміння свого місця в бурхливому морі змін.

💬“Найбільше мені сподобалась вправа з самоаналізу нашої діяльності за останні два роки - Що ми про себе знаємо? Що знають про нас інші? Що ми хочемо сказати про себе? Здається, що відповіді на поверхні, але дискусія була жвава. В кожного свій погляд на сучасний етап розвитку нашої організації та майбутній. Наше різноманіття - це теж одна з наших суперсил” - поділилась враженнями Людмила Погрібна, комунікаційниця організації.

💬“Після тренінгу у мене з'явилась чітка пропозиція - виготовити жилети або футболки з логотипом нашої організації. Видати їх кожному члену команди! А особливо тим, хто працює у сфері гуманітарної допомоги, з людьми та є обличчям нашої команди. Це дозволить чітко зрозуміти, від кого конкретно люди отримують гуманітарну допомогу чи безкоштовні послуги. Більшість людей запам'ятають назву нашої організації та вже ніколи не будуть плутати її з іншими гуманітарними ініціативами чи відділами місцевої ради”, - зазначила Олена Щербина, фахівчиня гуманітарного штабу.

💬“Враження від тренінгу та тренерки дуже позитивні. Досвід тренерки, створена атмосфера, практичні вправи та корисна інформація - все просто супер. Рекомендую всім громадським організаціям спланувати подібний тренінг для себе! І обов’язково скористатися натхненням та знаннями Оксани!” - розповіла Анжела Дайнега, волонтерка гуманітарного штабу та асистентка проєктів.

💬“Тішусь, що колеги, з якими ми так довго знайомі і перетинаємось в нашій "роботі в полях" знаходять час для роботи над організаційним розвитком і звертаються за послугами.
Усвідомила, що з Елла Петренко ми знайомі вже більше 20 років! Тішусь, що команда Організації зростає, що з'являються нові напрямки, географія роботи і що не втрачається темп і потужність. Рада була поділитись власним досвідом, досвідом нашої організації ГО "Громадський центр "Нова генерація" і знаннями, здобутими на навчаннях раніше!” - відгукнулась Оксана Глєбушкіна, тренерка та виконавча директорка ГО "Громадський центр "Нова генерація". 

🟦Діяльність гуманітарного штабу @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” підтримується Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.


Дописати коментар

0 Коментарі