Бухгалтерка Олена - серце команди ГО "Білозерський центр регіонального розвитку"


Всім привіт! Сьогодні знову хвалимось однією з членкинь #команда_ БЦРР! Невтомна, смілива та наполеглива бухгалтерка Олена Любченко увірвалась до громадської діяльності з початком повномасштабного вторгнення та вимушеної евакуації.
 
“Мене в #БЦРР привела війна. Хоча я добре знала і організацію, і її керівницю Еллу, і невтомну менеджерку Катерину. Під час окупації я просила їх допомогти розповсюдити моє резюме для пошуку нової роботи. Бізнес закрився, робота бухгалтером на місцевому заводі теж зупинилась. Думали про виїзд, але боялися їхати без плану. Далі в Херсоні ситуація загострювалась і ми з родиною наважились виїхати до Польщі. Вже коли я була закордоном, #команда_БЦРР запропонувала мені взяти один проєкт…”

Так почалась наша професійна співпраця з Оленою у важкому 2022 році, а вже у 2023 році вона самостійно “вигребла” бухгалтерську складову 19 проєктів! В кожного донора свої вимоги до звітування, але наша Олена вчасно та якісно підготувала документи, прокомунікувавши з усіма нами та донорами.

Донедавна весь бухгалтерський облік ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" вміщався в “екселі”, зараз впровадили автоматизовану систему. Без Олени цей важливий крок ми б точно не зробили. А тепер готуємось до повноцінного фінансового аудиту за 2023 рік.
 
Розуміємо, що дуже не просто дистанційно працювати з трошечки хаотичною командою #БЦРР та бути її частиною, але Олені це вдається. Радіємо кожному її приватному нагадуванню про оперативне підписання документів чи уточнення закупівель в цьому транші проєкту! Дякуємо за цю роботу і гадаємо “Яку ж максимальну кількість платіжок може Олена підготувати за рік?”

Дописати коментар

0 Коментарі