Натхненна Інна Корміленко - мобільна психологиня команди БЦРР


🏵️Знову знайомство! Хоча, можливо, ви дізнались про ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” саме через знайомство з нею, нашою психологинею Інною Корміленко.

Інна має дві освіти (інженерну та психологічну) та завжди працювала з людьми. П’ять років - у сфері торгівлі, налагоджуючи комунікацію з підприємствами-гігантами України. Ще 20 років - у соціальній сфері, допомагаючи людям реалізовувати свій трудовий потенціал та знайти свою місію. І ось вже понад рік офіційно працює в громадській організації.

Але членкинею #команда_БЦРР Інна стала набагато раніше! Вона була однією з засновниць жіночого клубу #ЩасливаЯ, натхненницею молодіжного осередку @Креативний простір “Крила” та тренеркою в безлічі наших проєктів. За її плечима понад 10 000 персональних психологічних консультацій та понад 5000 тренінгів, воркшопів та майстер-класів.

💬“На сьогодні організація - це і є моє життя. До війни це було місце, де я відпочивала душею, мріяла, реалізовувала свій творчий потенціал і ловила натхнення. Зараз це місце, де я трансформуюся сама і допомагаю іншим екологічно проживати кризи, знаходити опори в житті, вірити в себе і свою силу. Це місце де я - це просто я. І кожен присутній тут може бути просто собою.

Кожного дня живу і дихаю тими ідеями, які ми реалізовуємо в життя. Вірю на всі сто, що кожен може робити свою невеличку справу на благо людей, які живуть поряд. І це створює велику, потужну Україну.

Вважаю, що найцінніше, що може бути, - це людський ресурс та потенціал. І моя мета - допомогти людям в нього повірити, побачити та проявити його. Кожному наблизитися до свого персонального щастя!
” - ділиться своїми думками та емоціями наша Інна.

Зараз Інна мандрує селами Херсонщини, де надає безкоштовні психологічні консультації, допомагає жінкам пережити кризу, вчить дітей протидіяти стресу та мотивує всіх навколо до нових звершень! Дякуємо за те, що ти є в наших життях!

Дописати коментар

0 Коментарі