📖Наші “Читальні” відвідали перші читачі!

 

 

Вони обрали собі цікаві книжки та залишили нам відгуки, якими ми з задоволенням ділимось! 


💬“Пункт Незламності”, це місце де я можу зустрітися зі своїми подругами. Тут тепло і затишно, нам приділяють увагу та турботу. Чудова ідея, встановити в пунктах стелажі з книгами. На жаль, через вік, маю поганий зір, але все одно люблю читати, особливо ті книги, які надруковані великим шрифтом. Я думала, що молодь, зараз взагалі не читає, але я помилялася. Дуже вдячна всім причетним за облаштування бібліотеки в пункті. В майбутньому хотіла би, аби в пункті був гурток по в'язанню, я дуже люблю в'язати і могла б ділитися своїм досвідом з молоддю“, - Валентина, 74 роки з Музиківської громади.


💬"Неймовірна ініціатива! Як любитель книг і настільних ігор, я відчув себе як риба у воді, коли знайшов новий стелаж. Ви зробили мої візити ще більш приємними та цікавими. Буду радий повертатися сюди знову та знову!" - Ігор, 49 років з Музиківської громади


💬“Я дуже рада, що в нас з’явилася можливість почитати цікаві історії. Тут я знайшла книгу “Мандрівний цирк сріблястої пані” Наталі Довгопол - це моя улюблена авторка. Мені дуже подобаються її романи. Дякую за можливість почитати книги улюблених авторів!” -  Поліна, 35 років з Білозерської громади.


💬“Нам надійшли нові книжки! Дуже гарні та яскраві. Є багато малюнків. Є казки. Обов'язково буду читати. А ще цікаві ігри, в які гратимемо з друзями!” -  Іван, 8 років з Білозерської громади.


💬«Був приємно вражений таким оновленням, а самим приємним, було те, що я побачив книгу автора Джорджа Орвелла «1984», яку вже давно мріяв прочитати!» - Дмитро,  17 років зі Станіславської громади.


💬“Приходжу до пункту незламності коли відсутнє світло, щоб підзарядити гаджети. Дуже зраділа побачивши що з’явилась невеличка читальня з новими та сучасними книжками! Дякую!” - Валентина, 39 років зі Станіславської громади.


💬“Щотижня ходжу  до Читальні. Читаю книжки українською мовою дитині. Подобається, що діти спілкуються, грають в ігри. Комфортні умови, дружня атмосфера. Хочу дізнатися більше  про мультфільми українською або інші україномовні ресурси” - Жанна, 42 роки з Дар’ївської громади.


💬"Відмінна ініціатива з книгами та настільними іграми! Це просто чудово, можна розвиватися та проводити час з користю. Дуже сподобалася атмосфера та асортимент книг!" - Валерій 48 років з Чорнобаївської громади


Читайте, обмінюйтесь думками та діліться з нами своїми відгуками про улюблену книжку зі стелажа “Читальні”!

🟩А ми нагадуємо, що команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” долучилась до проєкту “Читальня”, який реалізується ГО «Форум видавців» за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» у партнерстві з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України. З нашою допомогою 29 пунктів незламності та укриттів в Білозерській, Музиківській, Дар’ївській, Станіславській та Чорнобаївській громадах отримали полиці з книгами й настільними іграми. 


Дописати коментар

0 Коментарі