#Дайджест за березень 2024 року про діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”




🟦Протягом цього місяця гуманітарний штаб нашої громадської організації опрацював:

🔷За сприяння Життєлюб від Фундації “Дім Рональда МакДональда в Україні” отримали 114 продуктових наборів. Волонтери нашої організації роздали набори людям старшого віку, людям з інвалідністю, тим, хто втратив роботу чи має статус ВПО.

🔷Від Міжнародної гуманітарної організації Acted дві рохли. Ці гідравлічні візки стали невід'ємною частиною нашого гуманітарного центру, активно використовуються у доставці вантажів з поштового відділення та при розвантаженні допомоги.

🔷Від Save the Children отримали чудові рюкзаки, наповнені канцтоварами та настільними іграми для учасників наших дитячих заходів за програмами TEAM UP та HEART. Вже відбулася дистрибуція цих індивідуальних дитячих наборів для 100 для дітей з с. Миролюбівки та с. Благодатне.

💬Я до війни проживала в с. Кізомис. Хоч вже і пенсіонерка, але були свої теплиці, вирощували з дітьми на продаж огірки, помідори, капусту. На життя вистачало. Але війна все забрала у мене, моїх дітей і онуків. Дім був зруйнований повністю, закидали нас постійно авіабомбами, діти та онуки виїхали, а я переїхала до знайомих. Зареєструвалася в Білозерському центрі регіонального розвитку на гуманітарну допомогу. Велика подяка людям які нам допомагають в такий страшний та болючий для нас час, які ризикуючи своїм життям доправляють нам цю допомогу”, - розповідає про своє життя Наталя, отримувачка гуманітарної допомоги.

💬“Я до війни жила та працювала в магазині в с. Велетенське. Коли почалася війна, проживала вдома, а потім почастішали прильоти. Спершу до моїх сусідів прилетіло, у мене повилітали вікна, потім у двір до мене, я вже не змогла там бути і переїхала в Білозерку до знайомих. Порадили сходити до дівчат у Білозерський центр регіонального розвитку та записатися на гуманітарну допомогу. Через якийсь час мені подзвонили і я отримала продуктовий набір. Дякую всім, хто направляє нам сюди допомогу та допомагає тут її роздати”, - висловлює подяку Наргіза.

🟦Діяльність гуманітарного штабу @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” підтримується Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.


Дописати коментар

0 Коментарі