Тетяна Буженко - працьовита, відповідальна та доброзичлива працівниця гуманітарного центру




Всім привіт! Вітайте Тетяну Буженко! Вона - працівниця гуманітарного центру ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та членкиня нашої команди.

Тетяна дуже працьовита, відповідальна, доброзичлива та справедлива. Ніколи не залишить свій робочий простір не прибраним - вся “гуманітарка” має бути складеною та систематизованою. Таня, як ніхто вміє керувати чергою, м’яко коригувати настрої людей та гасити конфлікти! Сумлінно оформлює звітність, працює з документацією.

Таню впізнають та вітають на вулиці, коли вона на службовому велосипеді робить адресну доставку гуманітарки тяжкохворим та маломобільним людям.

“Людей звертається дуже багато. Хочеться допомогти всім і кожному, але не завжди виходить. Багато говорю з людьми, пояснюю по доброму та підтримую. Чую багато подяк від людей за своєчасно надану допомогу. Веду журнал звернень, фіксую запити про допомогу та отримувачів допомоги, щоб не було дублювання. Працюю адресно та в офісі. Наша команда завжди готова допомогти людям, які цього потребують. Дівчата постійно в пошуку додаткових можливостей, щоб допомогти односельцям. Тож ніколи не втрачайте надію, звертайтеся на нашу гарячу лінію чи заповнюйте анкету в інтернеті”, - скромно розповідає про свою роботу Тетяна.

Таню, ти робиш величезну роботу! Дякуємо тобі за всі твої зусилля, скромність та працьовитість!
#Команда_БЦРР


Дописати коментар

0 Коментарі