#Дайджест за квітень 2024 року про діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”



🟦Протягом цього місяця гуманітарний штаб нашої громадської організації опрацював наступні види допомоги:

🔷Ще 200 дітей отримали чудові рюкзаки, наповнені канцтоварами та настільними іграми від Save the Children. Ці дитячі набори призначені для учасників наших дитячих заходів з Музиківської та Білозерської громади.

🔷Від ГО “Світанок - 22” та БФ “Магія Добра” отримали 30 упаковок гігієнічних засобів для тяжко хворих білозерців.

🔷Для працівників гуманітарного штабу отримали дев'ять велосипедів та захисне спорядження від міжнародної кампанії #BikesForUkraine. Вони вже були у вжитку, тому потребують огляду та поточного ремонту, але всеодно це важливий ресурс для нашої команди.

💬“Звичайно, отриманої допомоги зовсім не багато відносно до щоденних потреб, але люди вдячні і за те, що отримали від волонтерів. Кількість запитів на подібний вид допомоги стає все більше - здоров’я у людей не витримує від постійного стресу. Також впливає фінансовий стан родин, який лише погіршується. Засоби гігієни - це предмет першої необхідності, без якого обійтись просто неможливо, але він дуже дороговартісний. Такий вид допомоги має бути пріоритетним. Дякуємо представникам ГО “Світанок - 22” та БФ “Магія Добра” за важливу та своєчасну допомогу”, - ділиться спостереженнями фахівчиня гуманітарного центру Олена Щербина.

Нагадуємо, що з понеділка по п’ятницю працює гаряча лінія гуманітарної допомоги за телефоном 066-999-01-43. Згідно зі зверненням волонтер гарячої лінії гуманітарної допомоги внесе інформацію про ваші потреби у базу даних для формування заявки на допомогу. Звернення не є гарантією отримання гуманітарної допомоги, але є основою для пошуку благодійних фондів, для підготовки грантових заявок.

🟦Діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” підтримується ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі