Виникли юридичні питання? Зверніться до юристки ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»!


 

Антоніна Тищенко, кваліфікована спеціалістка з різноманітним досвідом готова допомогти вам знайти правильний вихід із найскладнішої юридичної ситуації. Запрошуємо вас отримати юридичні консультації з питань соціального забезпечення, спадкового, сімейного, трудового, житлового, земельного права, з питань виконання судових рішень та інших цивільних правовідносин. Також можливий юридичний супровід проблемного питання.


Щоб отримати юридичну консультацію від ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»:

🔹Зателефонуйте за номером: +38 (050) 999-01-42.

🔹Зареєструйтесь через гугл-форму: https://forms.gle/oimqyKbZGKyZhBAm9.

🔹Завітайте до офісу організації в Білозерці.

🔹Слідкуйте за графіком виїзду юристки до населеного пункту вашої громади. 


🟦Консультації безкоштовні та оперативні. 


В межах ініціативи«Заклади культури в деокупованих громадах Херсонщини як осередки психологічної та правової підтримки мешканців» надано понад 190 консультацій мешканцям деокупованих громад. 


💬«Аналізуючи звернення мешканців помітна тенденція збільшення звернень з приводу встановлення опіки над недієздатними особами та встановлення піклування над фізичними особами, цивільна дієздатність, яких обмежена. За зазначеними консультаціями лише у квітні звернулось 6 осіб. Кожен заявник отримав роз’яснення щодо чинного законодавства та перелік документів необхідних для підготування позовних заяв до суду», – розповідає Антоніна.


Важливим питанням для місцевих жителів є приведення документів на право власності на житло та земельну ділянку в відповідність – внесення до державного реєстру речових прав на нерухоме майно  За час дії проєкту надано 75 консультацій даного спрямування. Непоодинокими є звернення з питань сімейного законодавства – стягнення аліментів, одруження, розлучення чи встановлення батьківства.


Звертаючись до нашої юристки клієнти отримують професійну допомогу та підтримку в будь-якій справі. Вона володіє необхідними знаннями, досвідом та компетентністю для успішного вирішення ваших правових питань. 


Ініціативу «Заклади культури в деокупованих громадах Херсонщини як осередки психологічної та правової підтримки мешканців» впроваджує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за сприянням Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.


Фото з архіву ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»


Дописати коментар

0 Коментарі