Моніторинг та оцінка діяльності нашої громадської організації - щоденна турбота Вікторії Незбай


#Команда_БЦРР працює вже багато років. І так трапляється, що випускники та випускниці наших Шкіл соціальної активності повертаються до нас тренерами в ній, а шкільні медіатори - психологами в нові проєкти. Таке "диво" сталось і з нашою наступною героїнею.

З Вікторією Незбай ми знайомі вже більше 10 років. Вона контактувала з нами з різних посад, але завжди ініціювала та погоджувалась на нові авантюри. Зараз Вікторія освоює моніторинг та оцінку, відповідає на скарги та пропозиції, розбирається з кобо-формами та звітами для кластерів.

Далі пряма мова Вікторії

“Моє знайомство з #БЦРР розпочалося в 2013 році, коли відділ освіти формував команду з ініціативних вчителів для поїздки на Харківщину з метою вивчення досвіду впровадження медіації. Я теж опинилась в складі команди. Поїздка на Дворічанщину була вражаючою! Вона змінила моє розуміння громадської активності та ефективності на своєму робочому місці. Потім були поїздки в Жмеринку та Пирятин, створення шкільних служб порозуміння в школах Білозерки, підготовка агітбригади Білозерського ліцею №2 та прийом делегації з Дворічанського району на Білозерщині. Ще тоді ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" допомогла здобути мені величезний досвід!

Вже після повномасштабного вторгнення #команда_БЦРР запросила мене на тренінги із кейс-менеджменту та захисту дітей від Save the Children in Ukraine. Потім ця діяльність переросла в іншу діяльність - моніторинг та оцінку діяльності організації. Все зовсім не так просто, як інколи здається по фото та оприлюднених історіях успіху. Якісна та професійна діяльність громадської організації потребує багато зусиль, вмінь та навичок.

Радію, що є частиною такої невгамовної професійної команди!”


Дописати коментар

0 Коментарі