Шукаємо тренерів/тренерок для проведення одного/серії тренінгів з основ мінної безпеки та домедичної допомоги


Громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” (смт.Білозерка Херсонської області) оголошує конкурсний відбір тренерів/-ок для проведення 2-х онлайн-тренінгів для 10 членів команди організації.

Тренінги заплановані в рамках проєкту “Професійні гуманітарні послуги та допомога”, що реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

В рамках реалізації даного проєкту нам важливо посилити організаційну спроможність діяльності ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у гуманітарній сфері. Для цього потрібно підготувати/навчити команду гуманітарного центру основоположних стандартів гуманітарної роботи, аби ця діяльність була ще більше ефективною та професійною.

Мета серії тренінгів: підвищення компетенцій членів команди ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у сфері гуманітарної допомоги задля підвищення якості надання гуманітарних послуг.

Тривалість кожного з 2 тренінгів - 4 години.

Один тренер/-ка може подати тендерну пропозицію як на один тренінг, так і на 2 тренінги.

Формат - онлайн на платформі Zoom (буде здійснено відеозапис, не для загального поширення, а лише для внутрішнього користування членами команди ГО "Білозерський центр регіонального розвитку").

Тематика та орієнтовний графік проведення тренінгів:
4-годинний онлайн тренінг “Перша домедична безпека в умовах війни” - червень 2024р.
4-годинний онлайн тренінг “Допомагай, не ризикуй: основи мінної безпеки” - липень 2024р.

Загальна кількість оплачуваних годин роботи тренера/тренерки - 8 годин.

Максимальна вартість наданих послуг тренером/тренеркою: 1000 грн/годину.

Вимоги до виконавців: Шукаємо фахівців, які мають досвід проведення тренінгів щодо заявлених тем; досвід роботи в гуманітарній сфері.

Постачальники тренінгових послуг мають бути ФОП на 3 групі Єдиного податку без ПДВ.

Для участі в тендері потрібно подати пакет документів:
Резюме, з посиланням на сторінку в соціальних мережах
Витяг, виписку з ЄДРПОУ
Витяг з реєстру платників єдиного податку
Цінова пропозиція

Орієнтовний план тренінгу

Для участі у закупівлі постачальник має надіслати Громадській організації “Білозерський центр регіонального розвитку” до 30 квітня 2024р. вищезазначені документи на ел. пошту bilozerka.center@gmail.com з темою листа “Тендер – тренінги у сфері гуманітарної допомоги”.

Результати відбору будуть повідомлені учасникам тендера не пізніше 10 травня 2024р.

Контактна особа: Оксенюк Катерина, тел. 0950874860

Дописати коментар

0 Коментарі