Раді представити Олену Щербину - фахівчиню нашого гуманітарного центру!



З Оленою Щербиною ми познайомилися багато років тому: коли вона стала депутатом Білозерської селищної ради, з завзяттям освоювала нову діяльність та періодично зверталась за консультаціями до наших юристів та експертів. Пізніше стала не просто другом #команда_БЦРР, а й важливою її частиною.
 
Після деокупації Білозерки Олена очолила гуманітарний напрямок діяльності нашої організації в Білозерській громаді. В щоденній рутині їй дуже допомагають знання в бухгалтерському обліку, багатий досвід роботи, високі комунікативні навички, принциповість та завзяття!

“Вже понад рік я виконую обов'язки фахівця з гуманітарних питань ГО "Білозерський центр регіонального розвитку". Погодилась на цю пропозицію, бо хотіла допомогти нашим людям. На той час, білозерцям було дуже тяжко вижити, адже люди залишились без роботи, без заробітку і вже без збережень після окупації. В такий скрутний для них період, потрібна була будь-яка підтримка і допомога.
 
Команді БЦРР вдалося, хоча б частково задовольнити потреби громади, найнеобхіднішим - продуктовими наборами, гігієною, постільною білизною, одягом, паливними брикетами тощо. Дуже багато людей та організацій долучились до гуманітарного руху. Але головне, що люди відчули, що їх не залишили сам на сам з проблемами.
 
Я вдячна долі, що є частиною чудової команди, маю можливість працювати та допомагати!”
Сподіваємося, що потреба в гуманітарній допомозі скоро зникне і ми повернемося до розвиткових проєктів та громадських ініціатив, які впроваджували разом з Оленою!


Дописати коментар

0 Коментарі