Громадські активісти вчились писати проєкти в Білозерському ресурсному центрі

Цього тижня відбувся перший з серії тренінгів для активних та небайдужих. Свій тренінг Катерина Оксенюк, менеджерка ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" розпочала з блоків про типи проєктів та їх життєвий цикл.

Далі в групах учасниці учились написання грантової заявки. Мета, завдання, опис проблеми, календарний план, результати - це все важливі складові проєкту та майбутньої реалізованої ініціативи. В безпечному просторі звучали різноманітні ідеї для покращення життя в селах Херсонщини та післявоєнного відновлення.

Катерина щедро ділилась власним досвідом та заохочувала учасниць користуватися послугами Білозерського ресурсного центру для НУО. Тут можна отримати безкоштовну безпекову або юридичну консультацію щодо діяльності громадських об'єднань, отримати приклади необхідних положень та обговорити їх впровадження у своїй організації.

“Для мене важливо познайомитись з іншими учасницями та зрозуміти, що я не сама зі своїми ідеями, а нас дуже багато - активних та креативних! Сподобались обговорення та ідеї інших. Катерина задавала дуже влучні питання, які допомогли мені відшліфувати мій проєкт. Сподіваюсь, що скоро всі наші ідеї отримають фінансування та будуть втілені в життя!” - ділиться враженнями одна з учасниць.

 

 


Жалкуєте, що пропустили тренінг? Ще маєте час зареєструватися на наступні!
Реєстрація на тренінги для волонтерів та громадських активістів відкрита тут: https://forms.gle/7dRYt6gBUH9b96iDA
Організатори забезпечують учасників/-ць заходу безкоштовним харчуванням та роздатковими матеріалами. Також здійснюється компенсація за транспортні витрати.


Регіональні ресурсні центри для підтримки місцевих неурядових організацій, громадських ініціатив та волонтерських спільнот створені та працюють як інституційні осередки розбудови неурядового сектору та підтримки соціальної згуртованості на місцевому та регіональному рівні, в рамках партнерської ініціативи «Підтримка неурядового сектору Півдня України задля відновлення громад та регіону», яка впроваджується Одеською обласною організацією ВГО "Комітет виборців України"

Дописати коментар

0 Коментарі